Real Madrid möter Chelsea i International Champions Cup ikväll kl. 21:00 och vi tror på att båda lagen gör mål till oddset 1,57 @bet365 som även streamar matchen. Varför tror vi då på BLGM i matchen mellan Real Madrid – Chelsea?

Real Madrid - Chelsea International Champions Cup

Real Madrid – Chelsea speltips BLGM

Jo, det här handlar om en träningsmatch under försäsongen i förberedelserna inför lagens ligastarter i augusti och tränarna laborerar friskt i laguppställningarna för att lufta nyförvärven tillsammans med de egna ungtupparna och de redan givna startmännen i lagen. Det resulterar i att en träningsmatch allt som oftast består av ett svängigt spel med många målchanser åt båda hållen och där åtminstone någon boll trillar in i nätmaskorna i vardera av lagens mål.

Vi kollar in statistiken för alla träningsmatcher hitintills i International Champions Cup och ser att i åtta matcher av tio sammanlagt har det blivit så att båda lagen gjort mål. Så med andra ord talar väldigt mycket för att det blir samma scenario med mål för båda lagen i kvällens match Real Madrid – Chelsea. Speltipset blir således att vi kör på BLGM i matchen Real mot Chelsea till oddset 1,57, ett odds som är på gränsen för lågt att vi ska spela det men statistiken talar så kraftigt för att det ska gå in till ett skapligt odds ändå i förhållande till risktagandet så vi bestämmer oss helt enkelt för att köra.

Du kan streama matchen på alla dina enheter såsom datorn, plattan och mobilen. Det är bara att registrera ett gratis konto först på bet365 här och sedan sätta in en liten engångssumma på kontot för att aktivera livestreamingtjänste. Vi vill uppmärksamma dig på att tidpunkterna för matchstart inne i bet365:s streaming-schema kan variera 1 timme jämfört med svensk tid så du inte missar evenemanget. Tiderna vi anger i denna artikel stämmer med svensk tid.

Andra matcher du kan se via live streaming på bet365 i helgen:

Lördag 30 juli 2016

Kl. 19:00  FC Barcelona – Celtic
Kl. 21:00 Real Madrid – Chelsea
Kl. 23:00 Inter – Bayern München

Söndag 31 juli 2016

Kl. 04:05 Liverpool – AC Milan
Kl. 05:30 PSG – Leicester City