FC Barcelona möter Leicester City i International Champions Cup onsdagen den 3:e augusti på Friends Arena. Matchen kan antingen ses på plats eller streama matchen på bet365. Matchstart är kl. 20:00!

Barcelona – Leicester mästarmöte La Liga – Premier League

Barcelona - Leicester

La Liga mästarna FC Barcelona med idel stjärnspelare i laget som bland annat Lionel Messi, Luis Suárez och Neymar möter förra årets och kanske fotbollshistoriens största överraskning Leicester City som så totalt oförutsägbart spelade hem Premier League titeln föregående säsong. Kändaste spelarna här är nog Jamie Vardy och Kasper Schmeichel men sedan har många svårt för att namnge några fler spelare i Leicester utan att tjuvkika på någon laguppställning någonstans.

Speltips FC Barcelona – Leicester City över 3 mål

Vi kör vårt speltips med en kort och enkel redogörelse varför vi tror att det blir fler än 3 mål i matchen Barcelona – Leicester på onsdagskvällen. Under hela International Champions Cup turneringen har det bjudits på målrika matcher och ofta med resultatet över 3 mål i matcherna. Känslan är stark för att det den här matchen inte blir något undantag. Både Barca och The Foxes har spelat målrika matcher under försäsongen så här långt. Kort o gott spelar vi på över 3 mål till oddset 1.825 @bet365.

Se här ett FC Barcelonas 10 snyggaste mål från förra säsongen:

Se här ett Leicester City klipp från Premier league säsongen 2015/2016:

Är du sugen att streama fler vänskapsmatcher med stora fotbollslag så kan du redan imorgon natt, några timmar efter Barcelona – Leicester, se matchen Bayern München – Real Madrid kl. 01:30 samt därefter AC Milan – Chelsea Kl. 03:00. Ifall du orkar vara uppe mitt i natten vill säga!?