PL-starten 2016 börjar med mötet Hull – Leicester. Fjolårets mästarlag ska nu försöka göra det omöjliga och vinna ligan en gång till. Man gör det utan mittfältsmotorn Kanté men med förstärkningar i form av bland annat Musa på topp.

Hull kommer till den här matchen med vad som nu benämns som den sämsta uppladdningen någonsin för ett Premier League-lag. Hull har inte lyckats landa något betydande förvärv och har i dagsläget endast 13-14 seniorspelare tillgänglig till matchen. När manager Steve Bruce lämnade för FA-uppdraget så lämnade han en illa skött klubb och ett i mina ögon sjunkande skepp.

Till den här matchen finns det absolut ingenting som talar för Hull. Man har inte materialet för att rå på Leicester och om inte någonting drastiskt händer innan transferfönstret stänger så kommer det garanterat att bli en mörk höst för tigrarna från Englands tråkigaste stad.

Leicester ställer upp med ett starkt lag för dagen. Mahrez är fortfarande kvar i laget och kommer att bilda offensiv med Vardy. Vid sidan av Vardy är det enligt rapporter Okazaki som får förtroende från Ranieri. Vi kan dock räkna med att Musa kommer på planen i andra halvlek. Han var riktigt bra i genrepet förra helgen mot Man Utd.

Personligen kommer jag att gå för den raka tvåan till närmare dubbla pengarna (1,90). För den som söker större pengar finns Leicester leder i halvtid och vinner matchen till 3,20.

Speltips: Leicester vinner matchen , odds 1,90 @Bet365.com.

//Seb