Idag är det dags för Zlatan Ibrahimovic att göra Premier League debut för sitt Manchester United som i ligapremiären möter Bournemouth på bortaplan med avspark kl. 14:30. Det har skrivits och talats mycket om Manchester United inför säsongsöppningen och det med all rätt. Man har ju varit ordentligt i värvartagen under sommaren och fansen förväntar sig massor av nytillskotten.

Framförallt uppmärksammade övergångar till Man United är trion José Mourinho, Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba. Den senaste av dem kom till United från Juventus efter den dyraste transfersumman någonsin på en fotbollsspelare. Tyvärr får vi inte se Pogba i dagens match mot Bournemouth då han är avstängd från tidigare förseelser i Juventus.

Övriga nytillkomna spelare till Manchester U är Henrikh Mkhitaryan (Dortmund), Eric Bailly (Villarreal) som båda lär vara startspelare i eftermiddagens match. För övrigt är, förutom Pogba, även backen Chris Smalling otillgänglig för spel i ”The Red Devils”.

Bournemouth har efter sin sextonde plats i Premier League förra säsongen även de värvat en del bra spelare. Men naturligtvis har man svårt att mäta sig med Uniteds värvningar när man läser listan med nya spelare i Bournemouth som Emerson Hyndman (Fulham), Mark Travers (Cherry Orchard), Nathan Ake (Chelsea), Lys Mousset (Le Havre), Lewis Cook (Leeds). Dock har man faktiskt spelat skapligt under träningsmatcherna i sommar och i de två matcher man nu i augusti har man spelat oavgjort mot spanska Valencia och vunnit över franska Angers.

Manchester United vinner…

Manchester United var redan förra säsongen ett mycket bättre lag än Bournemouth där lagen slutade på 5:e respektive 16:e plats i Premier League. Visserligen vann Bournemouth sin hemmamatch mot Man United i december efter att lagen vunnit varsin match den säsongen. Men efter alla Uniteds stora nyförvärv och med Mourinho som tränare är förutsättningarna helt annorlunda inför denna match, vilket borde betyda ännu större skillnad fotbollsmässigt till Manchester Uniteds fördel jämfört med föregående säsong.

På grund av de stora skillnaderna i spelarmaterialen plus att Manchester spelat väldigt bra under den senare delen av försäsongen så väljer vi att spela på bortaseger i matchen Bournemouth – Manchester United till oddset 1.80 @bet365.

Se även:

Generösa Premier League odds erbjudanden

Utförligt Premier League Spelschema 2016/2017