Chelsea inleder sin PL-säsong ikväll genom att ta emot West Ham hemma på Stamford Bridge. Historiskt sätt så har Chelsea haft det lätt i premiärmatcherna och ikväll bör inte bli något undantag. Man kommer till spel med ett starkt lag och med en ny manager vid rodret så kan det bara bli bättre jämfört med förra säsongen.

Chelsea har förstärkt med att hämta in Leicesters mittfältsmotor Kanté. Med honom i laget så får Chelsea förhoppningsvis lite fart och rivighet i ett annars trögt mittfält. Matic är inte den snabbaste spelaren i PL. Offensivt så har man köpt in Batshuayi och han förväntas debutera ikväll. En mycket spännande spelare som garanterat har framtiden för sig. Kanske kan han bli Contes överraskning som ger Chelsea den anfallsbredd man så länge har behövt?

West Ham har lyckats med bedriften att behålla Payet och alla andra nyckelspelare med för den delen. Man har sedan förstärkt med bland annat Ayew från Swansea. Dagens match blir förväntas också bli hans debutmatch. I övrigt saknar West Ham Lanzini och Cresswell.

Chelsea kommer garanterat att vilja ta tag i matchen från start. Man kommer att vara väldigt noga med att inte ge Payet utrymme i det offensiva spelet. Hazard är i fin form och det visade han inte minst under EM. Jag sätter mitt förtroende till Chelsea och spelar ettan till 1,61!

 

Speltips: Chelsea vinner matchen, odds 1,61 @Bet365.com.