West Ham har verkligen en kostym att passa in i efter fjolårets starka säsong. Under sommaren, försäsongen, kvalspelet och ligastarten har man dock inte övertygat på något sätt. Faktum är att det finns en hel del att önska. Allt kan inte stå och falla med Payet och det måste snart Hammers-spelarna inse om det inte ska braka loss riktigt ordentligt. Fansen har kanske tålamod med ett misslyckat Europa League-kval men man gillar inte att man underpresterar i ligan.

I första matchen mötte man ett starkt Chelsea så den förlusten var kanske inte så mycket att orda om. Däremot spelade man lite håglöst och det gillades inte. Att sedan Payet inte är i matchform oroar. Inte blir det hela bättre av att nyförvärvet Ayew skadade sig direkt och blir borta i flera veckor.

Till dagens match ska man försöka ställa allt till rätta genom att besegra Bournemouth på hemmaplan. Gästerna kommer efter en svår premiärmatch mot Man Utd. Man spelade bra i första halvlek men lyckades helt enkelt mot Zlatans lag. Man spelade dock snabbt och visade på en genomtänkt anfalsstrategi. Jordan Ibe kommer att bli riktigt viktig och han kan mycket väl bli en matchvinnare här. West Ham är inte på något sätt lika bra som Man Utd och man vet att man kommer till ett lag med mycket press på sina axlar.

Det är med andra ord upplagt för ett dubbelspel på West Ham till 1,66!

Speltips: Dubbelchans ”X2”, odds 1,66 @Bet365.com.