Oj så dåligt West Ham har spelat den här säsongen. Ligastarten har minst sagt varit knackig och debaclet i kvalet till Europa League är verkligen ett eget kapitel. Att bli utslaget av ett lag med 100 gånger mindre omsättning och att göra det för andra gången på två år, ja det är minst sagt uselt. West Ham borde med sina förutsättningar klara av att vara ett lag som presterar bättre.

Om inledningen har varit tuff så är blir det garanterat inte lättare nu när man ska åka till Eastlands för att möta Manchester City. Ett City som under Pep Guardiola ser riktigt spännande ut. Man har vunnit sina två inledande matcher och man har spelat in 6-2 i målskillnad.

I City så har vi fått se en Sterling som ser mycket bättre ut än under förra säsongen. Vi har fått se ett försvarsspel som faktiskt ser ut att fungera. Med värvningen av Bravo är laget kanske komplett? Silva, De Bruyne och Nolito är tre spännande namn som har varit bra men som inte har nått toppform. Den enda spelaren som kan sägas vara lite i form i West Ham är kraftpaketet Antonio. Dock kommer inte ens hans inställning och hjärta att räcka till i den här matchen.

Jag kommer att gå all-in på att Man City gör mål i båda halvlekarna. Mot ett läckande West Ham bör det vara säkra pengar till oddset 1,80!

Speltips: Man City gör mål i båda halvlekarna, odds 1,80 @Bet365.com.

//Seb