Äntligen är Serie A igång och söndagarna behöver inte längre enbart handla om Allsvenska matcher och enstaka matcher från Premier League. Förra helgen fick vi se en liten försmak av vad några av lagen kommer att vara kapabla till. Vi fick exempelvis se hur Lazio fullkomligt körde över Atalanta och även om man tappade lite av försprånget (matchen slutade 4-3) så visade man styrka. Ett annat lag som överraskade var Torino men då åt det mer negativa hållet. Man spelade lojt och oinspirerat mot ett effektivt Milan.

Ett av lagen som imponerade mest var Sampdoria. Man lyckades inte enbart med att vinna över fjolårets överraskningslag Empoli, utan man spelade också ett synkat spel med samspelt försvar och tekniskt anfallsspel. En kombination som kan räcka långt i årets upplaga av Serie A.

Sampdoria är också i fokus för kvällens sena spel då man tar emot Atalanta. Matchen startar kl.20.45. Jag kommer att backa hemmalaget till det fina oddset 2,25 och jag kommer att göra det med tillförlit. Det jag såg av Atalanta skrämmer verkligen inte och med ett sådant försvarsspel som man visade upp första 60 minuterna håller man inte Serie A-klass. Som sidospel kan jag också se ett spel på att Sampdoria leder i halvtid till 2,87 gånger pengarna.

För den som söker ännu ett spännande spel så är det inte illa att spela Luis Muriel som målgörare i matchen till 2,50 gånger pengarna!

Speltips: Sampdoria vinner matchen, odds 2,25 @Bet365.com.

//Seb