Idag måndagen den 29:e augusti börjar US Open Tennis 2016 och alla världsstjärnorna förutom Roger Federer är med. Men vem vinner US Open tennisen då? På herrsidan är Novak Djokovic favorit att vinna Grand Slam-turneringen och Serena Williams är damsidans dito enligt oddssättningen på bet365.

Speltips US Open Tennis 2016 herrfinalist

Det finns är myriad av olika spel som spelbolagen erbjuder på US Open och de odds som är satta för tillfället gäller i de flesta fall fram till att första serven är slagen vid klockan 17:00 i eftermiddag. Därefter justeras oddsen efter vad de första matcherna resulterat i. Vi hittar marknader att spela på med bland annat Handicap, Tie Break in Match, Stage of Elimination, Number of Sets, To win Quarter, Total Games, First Set Winner, Name The Finalists och To Reach the Final.

Vi på Svenskt Spel har fastnat för det sistnämnda alternativet. Här känns det som att Andy Murray har ett hyfsat högt spelvärde med oddset 1.66 för att nå en final. Murray som är rankad tvåa på ATP rankingen har vunnit US Open en gång tidigare 2012 och har spelat riktigt bra senaste halvåret då han vunnit både Wimbledon och sitt andra OS-Guld på raken i sommar.

Formen talar med andra ord helt klart för att britten Murray ska nå en final i årets US Open Tennis. Främste utmanaren Novak Djokovic slog visserligen Andy Murray i Franska Öppna i början av juni i år och vann Rogers Cup i slutet av juli. Men Djokovics misslyckanden i Wimbledon och OS i Rio gör att hans så vanliga stabila segervissa tennis fått sig en törn. Och Andy Murray närmar sig Novak Djokovic på världsrankingen med stormsteg.

Med tanke på Djokovics svajande formkurva och att den numer legendariske US Open vinnaren Roger Federer inte kommer till spel känns det som att Andy Murray således har ett gyllene tillfälle till och med vinna hela US Open Tennis 2016. Vi nöjer oss dock med att spela på Andy Murray som finalist i turneringen.

Missa inte heller att du kan se tennismatcherna från US Open i direktsändning på bet365. Bara att regga konto kostnadsfritt, sätta in en liten slant på sportkontot och sedan njuta för fullt av högkvalitativ världstennis!

Speltipsfakta

Sportevent: US Open Tennis 2016.
Speltips: Andy Murray att gå till final.
Odds: 1.66.
Spelbolag: bet365.
Spelstopp: Måndag 2016-08-29 klockan 17:00 (svensk tid).
Live streaming: bet365 direktsänder matcherna i US Open Tennis 2016 via live streaming.