Lördag 3 september får vi återigen se vår svenske fighter Alexander ”The Mauler” Gustafsson in action i UFC Fight Night 93 mot polacken Jan Blachowicz. Men Alex är inte ensam svensk att beträda Hamburgs Octagon under kvällen för vi får under denna UFC afton se inte mindre än två till svenskar gå upp i Octagonen.

Se vårt speltips på Alex fight och även Unibets 50 000 kronors-tävling längst ner i artikeln.

Du kan se alla fighterna från kvällens UFC gala i direktsändning helt gratis via Unibets Viaplay Sport-kampanj!

Se Viaplay Sport gratis via spelbolaget

Svenska fighter i UFC Fight Night 93

Först ut bland svenskarna är Jack ”The Joker” Hermansson som i mellanvikts-klassen möter engelsmannen Scott Askham. Statistiken jämförelsevis dem emellan är väldigt jämn så här väntas en riktigt tuff fight om segern. 14 mot 13 i vunna matcher och endast två förluster var anger hur matchbilden förväntas bli, med andra ord stentuff!

Scott Askham vs Jack Hermansson

Den andre svenske fightern för kvällen är Ilir ”The Sledgehammer” Latifi som ska fightas mot Ryan ”Darth” Bader från USA i lätt tungvikt. Latifi som är rankad 12 i klassen kommer verkligen få bekänna färg i den här fighten när han möter rutinerade amerikanen rankad så högt som nummer 4.

Ryan Bader vs Ilir Latifi

Näst sista matchen i UFC Fight Night 93 innehåller kvällens näst högst rankade fight, den mellan Alexander ”The Mauler” Gustafsson och Jan Blachowicz. Även om Alex är stor favorit i denna match så är det ingen duvunge han får möta. Blachowicz har i sin karriär hittills vunnit 19 fighter och förlorat 5, ett liknande resultat som svensken mäktat med. Vi ska dock veta att Alex mött på tuffaste tänkbara motstånd i de senaste fighterna han förlorat varav flera har varit titelfighter.

UFC Fight Night 93

Speltips UFC Fight Night 93

Vi tror starkt på att Alex vinner den här fighten men med låga vinnaroddset 1.13 är det inte ens spelbart enligt oss. Istället siktar vi in oss på oddsmarknaden Rond & Metod hos Unibet där vi fastnade för att spela på att Alexander Gustafsson vinner fighten genom KO, TKO eller diskvalificering till oddset 2.10.

Event: UFC Fight Night 93
Fight: Alexander Gustafsson vs Jan Blachowicz
Speltips: Gustafsson vinner genom KO, TKO eller diskvalificering
Odds: 2.10
Spelbolag: Unibet

Datum & Tid: Lördag 2016-09-03 kl. 22:00 svensk tid
Stad: Hamburg
Arena: Barclaycard Arena

Vinn samtidigt din del av 50 000 kr i tävling

Unibet vill öka spänningen ännu mer  och ger dig som spelar på UFC Fight Night 93 nu chansen att vinna din del av 50.000 kronor. Gå in på Unibets hemsida och anmäl dig under kampanjen. Placera sedan ett spel för minst 50 kronor för att få en biljett till dragningen på måndag. Varför inte anmäla dig till tävlingen först varefter du kanske väljer att spela enligt vårt speltips ovan? Då kan du vara en vinnare två gånger om med först en vinst på dryga två gånger pengarna och på måndagen få vara med i dragningen till ännu en vinst. Och skulle ditt spel inte gå in så är du ju ändå med i måndagsdragningen hur som helst.

Pristabell (Position och Pris)
1 15000 kr
2 5000 kr
3 3750 kr
4 2500 kr
5 1500 kr
6-10 1000 kr
11-39 500 kr
40-50 250 kr