Ikväll kl.20.45 är det dags för VM-kval och Holland står som motståndare. Sverige är på många sätt ett nytt landslag sedan Zlatan, Källström, Isaksson och Hamrén inte längre finns med. Ersättare och nya namn i den förväntade startelvan är Robin Olsen, Wendt, Rhodén, Fransson, Hiljemark. Vem som spelar i anfallet bredvid Marcus Berg är inte klart. Guidetti ska bli pappa i dagarna och är eventuellt inte med idag.

Om jag vore Janne Andersson så skulle jag kanske fundera en och två gånger om Sverige över huvud taget behöver två anfallare i den här matchen. Det kanske inte är så tokigt med fem mittfältare mot ett Holland som kommer att dominera bollinnehav och speltempo. Sverige må vara ett spännande lag men Holland har bättre spelare. Visst, Holland (Nederländerna) har inte varit riktigt i slag sedan man missade EM-slutspelet men desto större anledning att frukta laget nu. Man vill garanterat göra ett bra kval den här gången och man ser säkerligen Sverige som en motståndare man ska ta tre poäng mot.

Holland har flera spännande anfallare som Dost och Jansen och det finns gott om kreativitet i laget. Med en förväntad anstormning i första halvlek plockar jag spelet Holland leder i halvtid till 2,90. Som sidospel liras kryss i halvtid till 2,00 gånger pengarna.

Hur kommer ni att lira på matchen? Satsar ni med hjärtat eller hjärnan?

Speltips: Holland leder i halvtid, odds 2,90 @Bet365.com.

//Seb