Dagens första match är utan tvekan också den största. Klubbarna som möts är de två största klubbarna i Manchester. Man Utd står som hemmalag och City som bortalag. Det är Mourinho mot Pep och det är Zlatan mot världen (Aguero är avstängd).

United ger lite mer än dubbla pengarna (2,20) och är således favoriter. Favoritskapet baseras dels på att United har hemmaplan men också av de senaste mötena lagen emellan. Man Utd har då haft en förmåga att dra det längsta strået.

Dagens match (som startar kl.13.30) är den första efter landslagsuppehållet. För spelare som Zlatan innebär det att flera dagars välbehövlig vila i kroppen. Hur stor effekten av extra vila är får vi dock vänta med att se.

I City beräknas Bravo göra debut i målet (Hart har lämnat för Torino) och anfallet leds med största säkerhet av Igeanacho. Aguero blev som bekant avstängd tre matcher efter sin fula armbåge i den senaste matchen mot West Ham och kan inte spela. Bony har lämnat för Stoke så då är det bara Igeanacho som kvarstår. Frågan är dock hur slagkraftigt Citys anfall blir idag? Mycket press ligger nu på Sterling, De Bruyne och Silva.

Jag kommer att lira ett överspel på att båda lagen gör mål. Båda lagen har stark form och formstarka spelare. Vad sägs om 1-1?

Speltips: Båda lagen gör mål, odds 1,72 @Bet365.com.

//Seb