Idag spelas endast en match i engelska Premier League och det är matchen mellan Swansea och Chelsea. Matchen kan göra Conte till en av de främsta italienska tränare i den engelska fotbollen då en seger gör att han har tagit fyra segrar på de fyra senaste matcherna.

Swansea kommer till matchen i hopp om att ta en poäng. Misslyckas man med det så får man konstatera det faktum att man startat säsongen med en seger och tre förluster. Efter Chelsea väntar sedan Man City och Liverpool så det är sannerligen inget trevligt upplägg om man också förlorar idag.

Det är dock inte mycket som talar för Swansea här. Laget har förtvivlat svårt att stänga matcherna och man har stora brister i defensiven. Förlusten av Ashley Williams ser ut att ha fått riktigt stor betydelse.

Chelsea är naturliga favoriter att vinna det här och med Hazard och Costa i god form har ma verkligen oddsen på sin sida. Hade den här matchen spelats om tio veckor hade segeroddset legat på 1,20 gånger pengarna. Nu är det dock bara match fyra så då betalar Chelsea 1,51 för seger. Det får sägas vara riktigt bra och det tar vi alla dagar i veckan.

Tips på slutresultat: 0-3 och Hazard gör två!

Speltips: Chelsea vinner matchen, odds 1,51 @Bet365.com.

//Seb