Äntligen måndag eller hur är det nu man brukar säga? Hur som helst har vi kvalitetsmys på G ikväll med en Premier League match mellan Sunderland – Everton att se fram emot.

Känns upplagt för bortaseger…

Sunderland möter Everton i den fjärde omgångens sista match i Premier League och allt signalerar för att vi fått se en bortaseger på fotbollsarenan Stadium of Light när drabbningen är över.

Inför mötet Sunderland – Everton ligger hemmalaget The Black Cats jobbigt nog nästjumbo i Premier League tabellen. Bortalaget The Toffees har börjat årets Premier League säsong starkt med två vinster mot West brom respektive Stoke och en oavgjord mot Tottenham i bagaget så här långt.

Även om Sunderland inledde säsongen i Premier League med att förlora borta mot ligaettan Manchester City med bara uddamålet i 2-1 matchen så är det svårt att dra några slutsatser av den matchen då City kom till spel med nytt lag, ny tränare och en helt ny spelidé. Den andra förlusten för The Black Cats kom hemma mot Middlesbrough som i sin tur åkte på sin första förlust igår mot Crystal Palace. Nu senast spelade Sunderland i ett bottenmöte mot Southampton men lyckade inte få mer än oavgjort 1-1.

Som jag ser det så är det enda hotet mot en bortaseger i kvällens match mellan Sunderland och Everton att Sunderland plötsligt hittar ett vägvinnande spel efter det två veckor långa speluppehållet. Samtidigt som Everton har en dålig dag på jobbet denna måndag.

Om allt bara är i närheten av att vara en normal dag för de bägge lagen så ska vårt satta speltips på Everton seger till odds 2,17 inte vara i fara. Tippat har vi gjort på betsafe.com.

Kommentera gärna hur du tänker tippa i matchen!

Se Sunderland – Everton gratis

Och du vet väl att du kan se matchen gratis på ViaPlay Sport genom deras unika samarbete med Unibet?

Se Viaplay Sport gratis via spelbolaget

Förutom just Premier League kan du se massor av annan sport här vi live stream helt gratis!

Ronald Koeman intervju inför Sunderland – Everton

Se här en intervju med Everton tränaren Ronald Koeman inför måndagsmatchen mot Sunderland.

Önskar dig trevligt måndagsnöje!