Äntligen drar Champions League igång igen och det är verkligen en rafflande uppsättning med lag som deltar i år. För första gången får vi exempelvis se Leicester i Europasammanhang och de skotska hjältarna Celtic är tillbaka i fotbollens finrum. Den här gången med Liverpools gamla tränare Brendan Rodgers vid rodret.

Matchen som kommer att få mitt fokus ikväll är dock den mellan PSG och Arsenal. En match som på förhand är oviss på många sätt jag inte riktigt har fått grepp på hur bra Arsenal egentligen är den här säsongen. Jag vet dock att CL är högprioriterat och att man nu har en defensiv som faktiskt håller klass. Kan man bara få igång anfallsspelet och vara effektiv så bör man ha alla chanser i världen att få med sig en poäng här.

I de senaste matcherna så har det varit Cazorla som har varit Arsenals bästa spelare. Sanchez har glimmat till vid enstaka tillfällen och Özil likaså. Båda har dock en bit kvar till sina toppar. Sanchez spelade dock endast en knapp halvtimme i matchen mot Southampton så han bör var pigg och spelsugen.

PSG har öppnat ligan relativt svagt och nog är man ett betydligt sämre lag den här säsongen då man saknar både Luiz och Zlatan. Två vinnare som gav laget karaktär.

Mitt spel blir på att Arsenal minst grejar ett kryss och dubbelchansen ”X2” till 1,80 spelas med tillförlit.

Speltips: Arsenal dubbelchans ”X2”, odds 1,80 @Bet365.com.

//Seb