Champions League fotbollen fortsätter idag med nya heta matcher och vi ska våga oss på ett spännande spel med förhöjt odds #LoveTheBet @NordicBet. Om Juventus + Porto + Tottenham + Dortmund vinner sina CL-matcher ikväll kan vi glädja oss åt att få tillbaka 6.50 gånger de satsade pengarna.

#LoveTheBet @NordicBet med 4 matchvinnare

Igår kunde vi se rafflande möten i Champions League och vi såg också flera favoritsegrar komma. Bland annat krossade FC Barcelona stackars Celtic med 7-0 i en match där anfallstrion Messi, Suarez och Neymar hade fullständig lekstuga. Till råga på allt elände för skottarna så missade Celtic en straff vid ställningen 1-0 varvid Barca gjorde 2-0 några minuter senare.

En annan kross fick vi se när Bayern München vann över FK Rostov med nästan lika stora siffror i 5-0 matchen. Favoriten Atletico Madrid vann över PSV Eindhoven med 0-1 på bortaplan och Napoli vände starkt ett 1-0 underläge till seger 1-2 borta mot ukrainska Dynamo Kiev.

Det stora jättemötet på förhand igår var matchen mellan Paris SG och Arsenal. PSG chocköppnade matchen med Cavani nickade in 1-0 i första minuten, men Arsenal jobbade ikapp och matchen slutade 1-1.

Vad har det här då att göra med dagens matcher?

Jo, om vi beaktar resultaten så kan vi konstatera att det i Champions League sammanhang ofta brukar bli ganska få stora överraskningar resultatmässigt. Alla lagen prioriterar Champions League spelet hårt och storlagen lägger oftast alla energi på att i just dessa matcher få fram deras fulla kapacitet vilket kan vara si och så ibland i den vanliga serielunken där inte alla spelare inklusive tränare alltid orkar hålla uppe skärpan.

Så med andra ord menar vi att det är troligare att det sker överraskningar i en ligamatch än när det gäller Champions League. Och då menar vi de matcher som på förhand har en uttalad stor favorit mot en normalt sett sämre motståndare. Och det är bara att kolla på alla Champions League resultat genom historien så ser vi en tydlig bild på detta.

Speltips: Juventus, Porto, Tottenham, Dortmund vinner

Om vi tittar på dagens Champions League matcher så har vi ett antal favoriter enligt bettingbolagen. Alla har de Juventus, Porto, Tottenham och Dortmund som klara favoriter att vinna matcherna Juventus – Sevilla, Porto – FC Köpenhamn, Tottenham – Monaco, Legia Warszawa – Borussia Dortmund. Minst säker av de fyra matcherna är Tottenhams hemmamöte mot Monaco enligt oddsen. Tottenham seger står just nu i 1.80.

Hur är formen hos lagen då?

Juventus leder Serie A och har varit italiens överlägset bästa lag i flera år nu. På hemmaplan är man nästan oslagbara, det brukar vara på bortaplan det ställer till det för italienarna.

Porto ligger fyra i den portugisiska ligafotbollen och har en otroligt stark Champions League historia och gör alltid bra ifrån sig. Mot danskt motstånd på sin egen hemmaplan ska man inte ha några som helst problem.

Tottenham har inlett Premier League starkt och har på sina fyra inledande matcher inte förlorat någon. Senast i helgen krossade man Stoke med 4-0 på bortaplan!

Borussia Dortmund är storlaget nummer 2 i tyska Bundesliga efter Bayern München. De har bara spelat två matcher i ligan än så länge och har en seger och en förlust såhär långt. Dortmund ska vara två klasser bättre än polackerna här.

Vi kör…

Med formen hos favoriterna i åtanke tycker vi att den är tillräckligt tillfredsställande för att tipset ska ha en god möjlighet att slå in ikväll.

Vi på Svenskt Spel brukar inte ge speltips på erbjudanden från spelbolagen men i det här fallet ser vi ingen anledning till att inte anta utmaningen. Oddset 6.50 hos NordicBet med spel att de här fyra favoriterna ska vinna känns alldeles för bra för att nonchaleras så vi kör!

Onsdagens Champions League matcher

Alla matcherna har matchstart kl 20:45 onsdag14 september 2016

Real Madrid – Sporting CP
Juventus – Sevilla
Porto – FC København
Tottenham – Monaco
Legia Warszawa – Borussia Dortmund
Club Brugge – Leicester
Lyon – Dinamo Zagreb
Bayer Leverkusen – CSKA Moskva
Manchester City – Borussia Mönchengladbach

Se Champions League fotboll gratis!

Viasat och Unibet samarbetar för att su ska kunna få se en månad helt gratis med massor av sport inklusive Champions League fotboll!

Se Viaplay Sport gratis via spelbolaget