Idag spelas det flera matcher i Premier League. Av lagen som spelar hittar vi bland annat Zlatans United och Spurs med Harry Kane i spetsen. Tottenham tar emot Sunderland på White Hart Lane och det är den matchen jag kommer att kika lite extra på.

Matchen startar 17.30 idag så det är lite snabba ryck om du vill lira förhandsodds. Spelet som jag kommer att lasta in på fungerar dock lika bra att spela som liveodds.

Spurs kommer till matchen efter en märklig insats mot Monaco i veckan. Att spela på Wembley blev för mycket för Spurs och för sporrande för Monaco. Spelet gick inte alls att känna igen från det lag som fullkomligt körde över Stoke förra helgen.

Det är med andra ord ett Spurs som bör vara revanschsuget som ställer upp sig på banan idag. För första gången sedan förra säsongen finns Dembele med i laget (han har varit avstängd) och det ska bli spännande att se om han får speltid. Det ska även bli intressant att se om Harry Kane får utlopp för sitt spel nu när han har gjort mål och öppnat kontot.

Mitt tips till matchen är att Spurs dominerar från start och vinner första halvlek. Med Sunderlands defensiva problem bör det finnas goda möjligheter till det.

Hur kommer ni att spela? All-in på Tottenham?

Speltips: Tottenham leder i halvtid, odds 1,73 @Bet365.com.

//Seb