Ca 9,5 miljoner i jackpot väntar på Lördag på stryktipset vecka 38. Lägg därtill löningshelg och det borde ge en fin omsättning och utdelning ifall det skräller i några matcher.

Veckans tipsförslag

Vi tippar ett reducerat system med 11 rättsgaranti för 222 kr där vi tar ut 4 säkra matcher. Vi har inte tagit de allra säkraste matcherna enligt procenten utan försökt hitta några matcher som vi tror på. Det gör att vi kan hoppas på skräll på några av de övriga favoriterna. Saknar du tv-kanalerna för Premier League men ändå vill se matcherna så erbjuder Unibet ett alternativ.

Unibet har en het kampanj för oss Premier League älskare till både nya och gamla kunder via ett samarbete med Viasat. Om man tippar på vem som ska vinna Premier League så får man en månad viaplay sport.

tippa vinnare unibet få viaplay sport

Du får en månad Viaplay Sport när du spelar på vinnaren av Premier League

Här följer veckans 4 säkra matcher på vårt stryktipsförslag

Match 3. Liverpool – Hull (1)

Liverpool har haft ett tufft spelschema inledningsvis men ändå klarat sig bra och tagit fina skalper i Chelsea och Arsenal samt kryssat mot Tottenham. Alla de här matcherna  har dessutom varit på bortaplan för Liverpool. Hull har 3 raka förluster i ligaspelet och en skadedrabbad trupp. Det här är veckans bank alla kategorier och vi kan inte se hur det ska kunna bli något annat än hemmaseger på Anfield Road. Etta!

Match 5. Stoke – West Bromwich (2)

En härlig chansspik som känns väldigt bra. West Bromwich vann hemma senast över West Ham med 4-2 och ser stabilare ut än om man jämför med fjolårssäsongen. Stoke är normalt sett starka hemma på Britannia Stadium men den här säsongen har inletts med 1 poäng på 5 matcher. 14 insläppta är även det mycket och det här kan bli en mumsbit för West Bromwich som gillar att backa hem och kontra på sina motståndare. Vi chansar med tvåan i match 5!

Match 7. Swansea – Manchester City (2)

Swansea har inlett säsongen helt okej men Manchester City är klasser bättre. Lagen möttes i veckan i Ligacupen där City vann med 1-2 borta efter att ha roterat rejält i startelvan. Räkna med en starkare startuppställning från City nu. Manchester City har tagit 9 segrar av 9 möjliga i tävlingsmatcherna sen Guardiola tog över som manager. Tvåan känns bra med tanke på spelarmaterial, tabelläge och form. Säker tvåa!

Match 8. Aston Villa – Newcastle (2)

Två lag som känner varandra väl sen Premier League tiden. Aston Villa har definitivt haft det jobbigast i The Championship medans Newcastle ser ut att göra sejouren 1-årig i den engelska andra divisionen. Newcastle gör väldigt mycket mål framåt och släpper dessutom in väldigt lite. Aston Villa har haft problem med målskyttet och verkligen fått kämpa till sig poängen inledningsvis. Newcastle som i princip fått behålla hela truppen och framför allt stommen ifrån Premier League känns strået vassare. Dessutom har man värvat Jonjo Shelvey inför den här säsongen. Vi spikar tvåan!

stryktipsforslag-vecka-38 2016

Kommentarer om Stryktipset

  • Systemspelet är ett reducerat system som heter R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Liverpool är hemma mot Hull
  • Skrällen tror vi att Middlesbrough kan stå för hemma mot Tottenham
  • Vi har även ett riktigt toppmöte på kupongen i londonderbyt mellan Arsenal och Chelsea att se fram emot. Matchen börjar klockan 18.30

Ni missar väl inte Stryktipset på Lördag med spelstopp 15.59?

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans.