The Special One – José Mourinho har aldrig varit bästa vän med den engelska pressen. Med två raka förluster i ligan har inte direkt relationen förbättrats. Det har varit en något bitter tränare som suttit där på podiet och svarat på pressens frågor. Bland många underliga uttalanden han har gjort får vi lägga ännu ett till handlingarna. Mourinho berättade nämligen att han är trött på alla ”Einsteins” och att han också undrar var alla dessa Einsteins finns?

Det vore väl dock lite märkligt om det inte dök upp idéer om hur United skulle kunna bli bättre när laget inte har presterat på tre säsonger. Med två inspelade förluster i rad i ligan och ett mittfält som ser otroligt trögt ut är det inte konstigt att var och varannan United-supporter kallar sig Einstein.

Idag ställs United mot Leicester och det kommer säkerligen att bli en rafflande match. Förra säsongen stod Leicester för en galen comeback och tog världen med storm. Får vi se något liknande idag? Nja, jag tror faktiskt inte det. United bör vara mycket bättre än sist och kanske kan ligacupsegern väcka en liten hunger i laget.

Till matchen tänker jag ge mig på ett litet spännande spel som innebär att Leicester leder efter första halvlek men att United sedan kommer tillbaka och vinner matchen. Spelet är en rejäl högoddsare men det finns ett spekulativt spelvärde i det. Leicester kontrar in 0-1 i första halvlek och United lyckas med det man inte klarade av att göra mot Watford, nämligen att vända matchen i andra halvlek.

Speltips: Leicester leder i halvtid men förlorar matchen (HT/FT-spel) odds 21,00 @Bet365.com.

//Seb