Ett lag som verkligen är i gungning är Londonlaget West Ham. Just nu är det flera mil till fjolårets form och prestation och tre poäng på fem matcher duger inte. Frågan är om Bilic får behålla jobbet om laget förlorar idag?

Motståndare i dagens match är Southampton och det är ett lag som inte heller har spelat bländande fotboll. Man har fem inspelade poäng och -2 i målskillnad. Det gör att dagens upplägg är en match mellan två lågpresterande lag som desperat behöver en seger.

Till dagens match får West Ham tillbaka Winston Reid i mittförsvaret men i övrigt är skadeläget oförändrat. Southampton förväntas spela med Charlie Austin på topp då Jay Rodriguez fortfarande är skadad.

Den enda egentliga ljusglimten för West Ham den här säsongen har varit Michael Antonio. Den hårdföre mittfältaren har gjort fem mål den här säsongen och är för närvarande lagets bästa målskytt. I senaste ligamatchen så fick vi också se ett fint samspel mellan Payet och Antonio.

Jag kommer att hålla mig ifrån att spela på segrare i matchen (1X2) då den känns alltför oviss. Det jag dock kommer att lägga en liten slant på är att Antonio gör sitt sjätte mål! Om det är någon som gör mål så har det ju varit han de senaste matcherna.

Speltips: Michael Antonio gör mål i matchen, odds 3,60 @Bet365.com.

//Seb