Idag kör äntligen säsongens CHL-slutspel 2016/2017 igång och det är 7 svenska lag bland 32 lag totalt som fortsatt gör upp om Champions Hockey League titeln.

Speltips CHL-slutspel Liberec – Färjestad

Färjestad vann sin grupp med tre vinster av fyra möjliga under ordinarie tid före lag som Sparta Prag och Krakow. Och med 16-5 i gjorda respektive insläppta mål får vi påstå att man övertygade rejält i gruppspelet.

Det som dock oroar något är att man inte börjat lika lysande i SHL där man vunnit en, spelat en oavgjord och förlorat två hittills. Men det har å andra sidan inte Liberec heller gjort i den Tjeckiska hockeyligan.

Kvällens motståndare tjeckiska Bili Tygri Liberec ska inte sägas vara något katastrofalt dåligt lag men man vann dock bara en enda av sina fyra CHL-matcher i gruppspelet i spel under ordinarie tid.

På det lyckades Liberec ändå komma tvåa i gruppen efter finska TPS Turku och före norska Lörenskog. Och lottningen föll sedan på möte med Färjestad BK.

Trots att Färjestad spelar på tjeckisk mark har man visat i tidigare gruppspelsmatcher att man behärskar resor och bortapublik riktigt bra.

Oddset för Färjestad seger över Liberec i kvällens match är 2.40 @NordicBet vilket vi får säga är för bra för att låta bli spel på.

16 CHL-slutspels matcher tisdag 4 oktober

Tack vare väldigt bra spel från alla de svenska lagen, förutom Luleå som redan är utslagna, som innebar gruppsegrar för allihop i gruppspelet behöver de nu inte möta varandra i CHL-slutspelet.

Alla ishockey matcher från CHL direktsändsNordicBet Live streaming som även har alla oddsen för matcherna.

NordicBet är det överlägset bästa spelbolaget för ishockey intresserade då de satsar oerhört fokuserat på hockeyn i form av bra odds, direktsända matcher och många kampanjer. Titta in på hemsidan så får du se själv!

17:00 Vitkovice – Nitra
17:30 Sparta Prague – Karpat
18:00 Jyvaskyla – Skellefteå AIK
18:00 KalPa – Djurgårdens IF
18:00 Liberec – Färjestad BK
18:00 München – Växjö
18:00 Tappara – SaiPa
18:00 TPS Turku – IFK Helsinki
18:00 Yunost Minsk – Frölunda
19:30 Eisbaren Berlin – Zug
19:30 Grizzly Wolfsburg – Zurich
19:30 Salzburg – Bern
19:45 Davos – Linköpings HC
19:45 Kosice – Fribourg
19:45 Lugano – Plzen
20:00 HV 71 – Lukko