Äntligen en härlig Premier League helg att se fram emot. Tre riktigt bra matcher på Lördagen med Chelsea – Leicester, Arsenal – Swansea och Manchester City – Everton på schemat. Sen sist men inte minst mötet på Anfield Road på Måndag där Liverpool tar emot Manchester United.

Lördagen

En stadig frukost idag med bland annat Juice, Ägg, Bacon, färskt bröd, salt gurka och kokt kaffe. Ja det brukar bli så på Lördagarna. Lite extra på frukostbordet som faktiskt får det att kännas att det verkligen är helg. Har man inget uppbokat så brukar förmiddagen gå åt till att reka Stryktipset ytterligare eller leta spännande rekar som man tror på. Lördagens första möte har vi redan levererat ett speltips som ni kan läsa om här mellan Chelsea – Leicester. Den matchen startar redan 13.30.

16.00

Stryktipset börjar och här hittar vi också en av Lördagens rekar. Arsenal – Swansea möts på Emirates. Arsenal har sett så otroligt formtoppade ut sista tiden och hemma brukar man trycka gasen i botten från början till slut. Det brukar leda till att man öppnar sig lite bakåt men framför allt skapar mängder med chanser framåt med sitt höga presspel. Swansea har sett svaga ut och dessutom sparkat tränaren. Man kan nog tänka sig att Swansea med nye tränaren Bob Bradley kommer försöka parkera bussen. 1 poäng på Emirates skulle ge moralen en skjuts i rätt riktning.

Speltips

Vi tror att den här matchen mellan Arsenal och Swansea kommer skapa väldigt många chanser då det normalt sett är två offensivt lagda lag som drabbar samman. Fler än 11 hörnor i matchen kommer spelas till oddset 2.25 hos bet365.

arsenal swansea

Arsenal – Swansea tv

Vi har tyvärr inte hittat någon tv kanal som visar matchen. Det brukar endast visas en tv match klockan 16.00 hos Viasat på Lördagar pga rättigheter. Så vill man se matchen så är det att söka efter någon sida som erbjuder live stream.

Arsenal – Swansea matchstart

Matchen mellan Arsenal – Swansea har matchstart 16.00 och ingår i Stryktipset. Matchen av störst dignitet under Lördagen är kanske ändå Manchester City hemma mot Everton. Efter en superfin start på säsongen så har City tappat lite form. Oavgjort i ligan och förlust mot Celtic i CL. Ska bli väldigt intressant och se om Everton kan störa här. Magkänslan säger att de har allt att vinna och kan överraska.

18.30

Glöm inte bort Londonderbyt mellan Crystal Palace och West Ham med sen matchstart 18.30. Palace Christian Benteke är i kalasform och gjorde 3 mål för Belgien i VM-kvalet som var.

Det var lite av Lördagens hållpunkter och med det hoppas vi att plånboken blir lite tjockare så vi har råd med en brakfrukost imorgon också.