Leicester vinner hemma mot FC Köpenhamn till 2.00 gånger pengarna!

Premier League-mästarna Leicester inledde Champions League-gruppspelet i storartad stil med två segrar på de två första omgångarna och kan så gott som säkra avancemang till åttondelsfinalen via seger här innan gruppspelet vänder och The Foxes gästar Köpehamn under matchdag 4. 3-0 borta mot Club Brügge följdes av starka 1-0 hemma mot gruppfavoriten Porto på King Power Stadium där Leicester är oerhört svårslagna. Förra säsongen tappade de endast poäng i sju  matcher varav endast en förlorades, med den totala målskillnaden om 35-18 på 19 omgångar. På de fyra första hemmamatcherna i Premier League den här säsongen har det blivit två förluster och två oavgjorda och endast ett insläppt mål vilket ytterligare talar för hemmasegern, inte minst eftersom Champions League visat sig vara en välbehövlig distraktion från ligaspelet där hemmalaget haft ett tufft spelschema vilket också syns i tabellen.

Till den här matchen kommer Riyad Mahrez och Islam Slimani utvilade efter att ha stått över helgens ligamatch mot Chelsea (0-3), två spelare som på egen hand kan avgöra detta. Mahrez blev ju utsedd till ligans bäste spelare i fjol och nye Slimani har redan etablerat sig genom fyra mål på lika många matcher och algeriern kommer starta bredvid Jamie Vardy. Att någon av dessa tre hittar nätet är ingen omöjlighet och med deras täta defensiv att backa upp det med blir det svårt för Köpenhamn att få med sig något härifrån.

Gästerna blåste precis som Leicester bort Brügge med stora siffror (4-0) och lyckades få med sig en poäng från Porto (1-1) vilket gör detta dubbelmöte lika viktigt för dem som för hemmalaget. 4 poäng efter två omgångar är ett bra facit men två förluster mot Leicester samtidigt som Porto tar sex poäng mot Brügge sätter samtidigt Köpenhamn i en jobbig sits, även om det då betyder att det blir fortsatt spel i Europa League som sämst. De har därmed inte riktigt råd att förlora här och verkligen inte hemma på Parken heller i nästa omgång, vilket lär göra dem återhållsamma här – något som bör spela Leicester rätt i händerna trots att gästerna gått 21 raka tävlingsmatcher utan förlust. Men, det är just det som gör att oddset på Leicester är så högt och ger oerhört bra spelvärde, vilket bara är att tacka och ta emot!

Speltips: Leicester vinner matchen, odds 2.00 hos @Bet365.com.
//Ohlsson