Bordeaux vinner hemma mot jumbon Nancy till 1.80 gånger pengarna!

Nykomlingen Nancy har inte haft det lätt sedan återkomsten till Ligue 1 och på de nio inledande omgångarna har Les Chardons förlorat sex och bara plockat in fyra poäng, vilket inte räcker till mer än jumboplatsen. Deras 12 insläppta mål är visserligen mindre än de fem lagen direkt ovanför dem men inget lag har gjort färre än deras fyra mål såhär långt, varav två prickades in i 2-0 segern borta mot nästjumbon Lorient. På sina 11 tävlingsmatcher har Nancy således gått mållösa åtta gånger och även om de lyckades reducera PSG:s 2-0 ledning senast genom erfarna duon Benoit Bedretti och Alou Diarra ska mycket till för att gästerna ska få med sig något från Stade de Bordeaux.

Hemmalaget ligger efter poängen senast mot Rennes (1-1) på 6:e plast med 14 poäng på nio omgångar och Les Girondins hoppas såklart kunna dra nytta av hemmaplansfördelen här. 0-1 mot Angers är det enda bakslaget på fem försök den här säsongen men Angers var också ett av blott fyra lag som åkte härifrån med tre poäng ifjol, så ett visst mått av mentalt övertag spelade säkerligen in då. Här är en mycket mer passande uppgift med tanke på gästerans svårigheter offensivt vilket kan öppna för att Bourdeaux även håller nollan vilket de gjort i två av de tre senaste och även i 81 minuter i första hemmamatchen mot St Etienne (3-2). Det är dock inte säkert att det blir någon målfest här då Nancy kommer göra vad de kan för att försvara sig till en poäng. Åtta av deras 11 matcher såhär långt har alla gått under 2,5 mål och i fyra av de fem senaste har de dessutom bara släppt in max ett mål. Men, 1.80 på hemmasegern är alldeles för generöst för att inte hoppa på så tidigt som möjligt!

Matchen startar lördag 22 oktober kl. 20.00.

Speltips: Bordeaux vinner matchen, odds 1.80 hos @Bet365.com.
//Ohlsson