Toppmatch i Serie A idag när Milan – Juventus drabbar samman. Serieledarna Juventus jagas av trean Milan som fått upp ångan rejält. Live stream och speltips på matchen är här utlovat!

Milan – Juventus Speltips

En klassisk stormatch ska alltså idag spelas mellan de två historiskt mest framgångsrika lagen inom italiensk fotboll på ett kokande San Siro eller Giuseppe Meazza-stadion som den också kallas.

Juventus i det närmaste oslagbara i fem säsonger

Milan gästas av senaste årens italienska fotbollsgiganter Juventus som fullkomligt sopat rent hus hemma i Italien. Juventus har vunnit inte mindre än fem Serie A titlar på raken nu och kan i vår ta sin sjätte triumf på sex säsonger. Dessutom har bedriften att vinna ”dubbeln” klarats av de senaste två säsongerna, det vill säga att man vunnit både Serie A och Coppa Italia under samma säsong.

Och börjat bra även 2016/2017

Kvällens bortalag har i sedvanlig ordning också tagit kommandot i årets serieinledning och ligger först av alla lag i Serie A efter 8 spelade omgångar med 7 vunna matcher och endast en förlust. Målstatistiken är totalt på de spelade matcherna makalösa 17-5.

Milan har haft det tungt tidigare

Hemmalaget AC Milan som haft det tungt de senaste åren, ja mer eller mindre sedan Zlatan försvann till PSG och ekonomin samtidigt blev skral i klubben 2012. Men nu börjar man kunna se att Milan sakta men säkert fått ihop ett lovande lag på pappret med allt bättre spel på planen för varje match som går.

Men är på kraftigt uppåtgående

Nu har man klättrat till tredje plats efter 5 spelade matcher i rad utan förlust och man har bara Roma, på samma poäng, emellan sig och Juventus i Serie A-tabellen.

Med 7 gjorda mål i sina två senaste ligamatcher med lika många olika målgörare har man visat att man har ett härligt spel och bra bredd för tillfället där många i laget bidrar till målfabrikationen. Man står verkligen inte och faller med en enda målspottare som skulle innebära dödläge i målgörandet om en sådan spelare blir skadad.

Speltipset – Båda lagen gör mål

Det är upplagt för ett BLGM spel i matchen Milan – Juventus så vi satsar en peng på att båda lagen gör mål till oddset 2.00 @Unibet. Matchstart är klockan 20:45 lördag 22 oktober 2016.

TILL UNIBET >>>

Milan – Juventus Live Stream

Matchen Milan – Juventus kan du se gratis på Unibet TV via deras live streaming tjänst (klicka på Unibet länken ovan) som erbjuder massvis med direktsänd sport dygnet runt.

Fotboll från alla möjliga tänkbara högstaligor i världen kan ses live och det enda som krävs är att du är registrerad kund hos Unibet och har några kronor insatt på kontot för att de ska uppfatta dig som kund. Med andra ord skulle du rent krasst kunna titta på all streamad sport utan att spela för en enda krona.

Läs gärna våra andra speltips och mer om hur och var du kan se streamad sport.

Zlatan i bland annat Milan och Juventus

En viss Zlatan Ibrahimovic har som de flesta vet spelat i både Milan och Juventus och här följer ett videoklipp med Zlatans fotbollshistoria på 20 minuter! Se här mål han gjort i klubbarna Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan, PSG och Manchester United. Skaplig samling klubbar! 🙂