Många roliga matcher idag som är värt att kika lite extra på. Inga direkt toppmatcher den här helgen i Premier League där det största mötet får ses som Tottenham – Leicester på Lördagen och Southampton – Chelsea på Söndagen. Idag har vi dels en tidig match att se fram emot i Sunderland – Arsenal (13.30) och dels Tips-SM (16.00) att se fram emot där vi prickade in 10 rätt i den första rundan. Vänder vi blickarna mot kvällsmatchen (18.30) mellan Crystal Palace och Liverpool så hittar vi en rek som på förhand känns väldigt bra.

BLGM Crystal Palace – Liverpool

Det är två offensiva lag som möts på Selhurst Park idag. Liverpools har bra rörelse i sin offensiv och senast i Premier League startade man med Coutinho, Firmino och Mané på topp. De backas upp framförallt av Hendersson och Lallana. Räknar att dessa herrar gör minst ett mål framåt idag.

blgm-crystal-palace-liverpool

Just nu är förmodligen helheten i Liverpools offensiv den formstarkaste i Premier League. Enda problemet är att man släppt in aningen mycket mål bakåt (mest av topplagen). Mötena mot Crystal Palace brukar bli målrika. I de 5 senaste mötena lagen emellan så har båda lagen gjort mål. 1-2, 2-1, 3-1, 1-2 och 3-1 har de slutat.

Vi kommer tippa att båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos bet365

[table id=bet365 /]

Crystal Palace – Liverpool har matchstart 18.30 och visas av tv kanalen Viasat Sport Premium eller Viaplay. Glöm inte omgång 2 av Tips-SM innan ni bänkar er framför tv-apparaterna.