bet365

Atalanta vinner eller spelar oavgjort mot Sassuolo till 1.55!

Det är ett sakdedrabbat Sassuolo (bl a utan Domenico Berardi) som efter en tuff match i torsdagens Europa League måste ställa om till hemmamötet med formstarka Atalanta. Gästerna har vunnit fem av sina sex senaste matcher och ligger för närvarande på 6:e plats efter att man bl a besegrat Napoli, Juventus och Inter samt kryssat borta i Florens mot Fiorentina.

Sassuolo å andra sidan parkerar på 15:e plats i Serie A efter blott en seger på de fem senaste matcherna. Sex förluster på 11 omgångar och 19 insläppta är facit hittills och även om man är bättre på hemmaplan har jag svårt att se dem räcka till fullt ut här. Atalanta kommer med gott självförtroende och bör få med sig minst en poäng och samtidgt dra nytta av ett tröttkört hemmalag som tappade ledning till oavgjort i Europa League senast. Dubbelchansens odds är inte superhögt vilket gör att raka tvåan till 3.00 eller Atalanta vinner inget spel vid oavgjort (dnb) till 2.00 är värda att se över!

Matchen startar tisdag 6 november kl. 15.00.

Speltips: Dubbelchans X2, odds 1.55 hos @Bet365.com.
//Ohlsson