Brasilien – Argentina möts i det Sydamerikanska VM-kvalet och vi tror oss ha en vinnare i matchen. Matchen direktsänds på Unibet TV, start inatt kl. 00:45!

Brasilien – Argentina Speltips

En superviktig VM-kval match spelas inatt när två av världens populäraste och mest framgångsrika fotbollsnationer möter varandra, Brasilien – Argentina. Efter tio spelade omgångar leder Brasilien VM-kval gruppen med endast en poäng före Uruguay. Argentina är fem poäng efter Brasilien och har haft ett tufft VM-kval hittills och befinner sig bara på sjätte plats av totalt tio lag.

Fyra bästa lagen spelar Fotbolls-VM 2018

I och med att alla de sju-åtta främsta lagen i gruppen varit kapabla att slå varandra har det bidragit till att det Sydamerikanska VM-kvalet utvecklats till att bli en riktig rysare. De fyra bästa lagen direktkvalificerar sig för Fotbols-VM i Ryssland 2018 och femman i gruppen spelar play-off.

1. Brasilien 21p
2. Uruguay 20p
3. Ecuador 17p
4. Colombia 17p
5. Chile 16p
6. Argentina 16p
7. Paraguay 15p
8. Peru 11p
9. Bolivia 4p
10. Venezuela 2p

Brasilien har fyra raka vinster

Brasilien har den senaste tiden verkligen visat att man ska vara med i Fotbolls VM 2018. Med fyra raka vinster och 12 – 1 i målskillnad har man utklassat lagen Ecuador, Colombia, Bolivia och Venezuela. Bredden av målgörare imponerar i det brasilianska laget med sju olika målgörare på de senast sju gjorda målen! Annars är Neymar och Gabriel Jesus de främsta anfallarna i Brasilien såhär långt i kvalet.

Argentina har inte vunnit på tre matcher

Argentinas självförtroende är just nu något kantstött efter de tre senaste matcherna som inkasserat chockresultat. Två oavgjorda och en förlust mot tre av de fyra sämsta lagen i gruppen är katastrofalt dåliga resultat för en så stor fotbollsnation som Argentina. Oavgjort 2 – 2 mot Venezuela och 2 -2 mot Peru följdes upp nu senast med en hemmaförlust 0-1 mot Paraguay. Kritiken i hemlandet Argentina har inte låtit vänta på sig. Nu kräver man minst en poäng borta mot Brasilien för att Argentina inte ska totalsågas och även riskera att missa Fotbolls-VM. Men vi tror att Brasilien blir för svåra för Argentina med nuvarande formkurvor i beaktande.

Speltips Brasilien – Argentina: Brasilien vinner matchen till oddset 2.15 @Unibet.

Freebet värt 50 kr idag!

Unibet erbjuder just idag ett freebet värt 50 kr till alla spelare på valfri sport. Du behöver bara anmäla dig till erbjudandet hos Unibet samt spela ett eller flera odds för totalt 50 kr för lånade pengar från Unibet. så får du automatiskt in 50 kr på ditt Unibet-konto senast imorgon fredag klockan 12:00. Vinner du på ditt spel idag så tar Unibet tillbaka sina 50 kr och du behåller vinsten!

Unibet förklarar hur Freebet ungerar!
Freebet är en ny bonustyp där Unibet helt enkelt ger dig en insats att spela för. Det innebär att du inte behöver göra någon insättning utan kan placera ett spel med en lånad insats från dem. Vinner du på ditt spel tar Unibet insatsen tillbaka och du behåller hela vinsten helt utan omsättningskrav.

Brasilien – Argentina Live Stream

Matchen Brasilien – Argentina ser du i direktsänd TV inne på Unibets hemsida. Registrera först ett konto hos Unibet, ta sedan del av välkomstbonusen på 200% om du känner för det. Väl inloggad på Unibet så söker du upp matchen och tittar på den via Unibets live streaming klient. Svårare än så är det inte!

Läs mer om hur live streaming fungerar >>>