Varje onsdag i november (2, 9, 16 och 30) får du Bingo Cashback när du spelar i Unibets Online-bingohall. Maximalt frikostiga 250 kr Cashback kan du få per dag!

bingo-cashback

Bingo Cashback på Unibet

Unibet har ett av nätets absolut bästa utbud med Bingo. Istället för att du ska masa dig iväg till Bingohallen kan du spela Bingo mer avkopplat hemma hos dig själv. Har du inte testat att spela Bingo på nätet tidigare så har du här en perfekt möjlighet att testa.

Onsdag är en bra dag för Bingo

Onsdagarna är extra gynnsamma att pröva vingarna inom Bingo och hos Unibet har alltid onsdagen varit den stora Bingodagen. Det är mitt i veckan och lillördag frambringar ofta en lust att ha lite extra kul på. För visst är Bingo spännande och roligt!?

Idag och alla andra onsdagar i november får du som sagt tillbaka 50 kronor (cashback) automatiskt i form av en Bingo-kupong för varje 100 kronor du satsar i valfritt Bingo-rum. Och du kan kamma hem inte mindre än fem stycken Bingo-kuponger varje onsdag vilket innebär att du varenda onsdag får tillbaka hela 250 kronor om du har satsat 500 kronor totalt den dagen. Och så fortsätter det onsdag efter onsdag i november.

Enkelt att spela Bingo

Det är väldigt enkelt att spela Bingo online på Unibet. Först registrerar du gratis konto hos Unibet. Sedan går du till Bingo i menyn och köper dig Bingo-kuponger för valfritt belopp. Unibet anordnar bland annat Bingoturneringar och Arenaturneringar i Bingohallen så det finns mycket att välja på.

Regler och Villkor för Bingokampanjen

Bingokampanj med Cashback på onsdagar är tillgänglig varje onsdag i november (2, 9, 16 och 30) mellan kl. 00:01-23:59 CET. Du kan som mest mottaga fem Bingo-kuponger per onsdag till ett totalvärde på 250 kronor. Du måste spela med egna pengar för att cashback-kampanjen ska räknas. De kuponger du får tillbaka i form av Cashback kan du bara använda att spela på Bingo med och omsättningskravet är då x4 innan du kan ta ut dina vinster du fått genom spel med kupongerna. Kolla giltighetstiden för kupongerna!: Kuponger som står i kö utlöper efter 30 dagar och rullande kuponger utlöper efter 7 dagar.

Läs fullständiga regler och villkor på Unibets hemsida för Bingo Cashback kampanjen.

Lycka till nu och hoppas vi får höra dig skrika BINGO!