Atletico Madrid – Real Madrid kan vi se i ett riktigt tufft Madridderby ikväll kl. 20:45. Live stream och Speltips har vi på Svenskt Spel plockat fram förstås!

Speltips Atletico Madrid – Real Madrid

Atletico Madrid är starka hemma

Femman tar emot ettan i La Liga när det är dags för Madridderby denna lördag mellan Atletico Madrid och Real Madrid. Atletico är ett mycket starkt hemmalag och har vunnit alla sina matcher på hemmaplan den här säsongen utom en som slutade oavgjort. Och den oavgjorda matchen kom i ligapremiären mot Alaves 21 augusti! Annars har man vunnit allt hemma inklusive seriematcherna i La Liga samt Champions League. Tyvärr är Moreira, Cerci och Augusto på skadelistan för Atletico Madrid och det är också något osäkert om Griezmann är redo för 90 minuter efter sin skada. Han är dock uttagen i truppen av tränaren Simeone.

Atletico Madrid’s trupp

Målvakter: Oblak och Moyá.
Försvarare: Godín, Filipe Luis, Savic, Vrsaljko, Lucas, Juanfran och Giménez.
Mittfältare: Tiago, Koke, Saúl, Carrasco, Gabi, Gaitán och Thomas.
Anfallare: Griezmann, Fernando Torres, Correa och Gameiro

Real Madrid leder La Liga

Real Madrid har börjat La Liga säsongen 2016/2017 urstarkt och leder efter elva omgångar med 27 inspelade poäng. 2 poäng före FC Barcelona och 6 poäng före dagens motståndare Atletico Madrid. På de senaste sju matcherna har Real Madrid mäktat med hela 30 mål vilket är 4,3 mål i snitt per match! Då är La Liga, Champions League och Copa del Rey inräknade. Med andra ord öser man in mål just nu!

Real Madrid’s trupp

Målvakter: Keylor Navas, Casilla och Rubén Yáñez.
Försvarare: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrão och Danilo.
Mittfältare: James, Kovacic, Modric, Asensio och Isco.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez och Mariano.

Speltips

Att Atletico Madrid ska lyckas stoppa Real Madrid från att göra mål ikväll ser vi inte som särskilt troligt, utan Atleticos förhoppning i den här matchen ligger i att man lyckas göra fler mål än Real ikväll. Det återstår att se om de lyckas med det men vi känner oss övertygade om att Atletico Madrid i favör av sin hemmaplan och med fansen i ryggen kommer ge Real Madrid en rejäl fight och åtminstone sätta en balja.

Vårt drag i kvällens match blir två stycken speltips mellan Atletico Madrid – Real Madrid. Första är att båda lagen gör mål (BLGM). Odds 1.72 @Unibet.

Det andra speltipset kör vi på målspel där det blir 3 mål eller fler i matchen (Antal mål över 2.5) till oddset 1.90 @Unibet.

Missa inte heller Betway’s alla erbjudanden som välkomstbonus och boostade odds. Finns massor av pengar att tjäna på att registrera ett konto hos dem!

Atletico Madrid – Real Madrid Live Stream

Oddsar du på matchen Atletico Madrid – Real Madrid måste du naturligtvis se matchen live på TV med start klockan 20:45. bet365 sänder matchen via Live streaming och kostar di inte en krona. Bara registrera konto och sätta in en liten summa pengar som måste finnas på kontot för att livestreaming-klienten ska bli aktiv. Sedan är det bara att kolla fotboll för full rulle!