PSG vinner eller spelar oavgjort mot Arsenal till 1.70!

I grupp H är det redan avgjort vilka två lag som tar sig till åttondelsfinalen men vem som tar hem gruppsegern är däremot ännu inte klart, eller vem som tar platsen till Europa League heller för den delen av Ludogorets och Basel. Arsenal leder för tillfället på målskillnad (+3) och gästar Basel borta i sista omgången vilket kan bli knepigt vid tappade poäng här. PSG tar emot Ludogorets hemma på Parc de Prince vilket bör bli en passande uppgift att avsluta gruppspelet med oavsett hur det går här, men kryss här innebär att det troligvits blir målskillnad som avgör vem som avslutar gruppen i topp.

Inget av lagen har således inga större anledningar till att vila nyckelspelare eller ta särskilt lätt på den här matchen eftersom det kan visa sig betydelsefullt att sluta etta respektive tvåa. Rent formmässigt är det också fördel gästande PSG som vunnit tio av sina 12 senaste tävlingsmatcher, de två enda matcherna den här säsongen som de dessutom gått mållösa. Gästerna är också obesegrade i nio raka matcher på vilka de hittat nätet 19 gånger med Edinson Cavani (11 mål) i täten, och sett till när lagen möttes senast hade PSG tämligen god kontroll på detta möte tills kvitteringen kom – samtidigt som de borde kunnat avgöra redan i den första halvleken.

Arsenal å sin sida stod inte för någon bra insats mot Manchester United senast och såg håglösa och tempofattiga ut. Allt som oftast var det stillastående och endast när den bandagerade Alexis Sanchez fick bollen hände det något, både vad gäller löpningar av andra men även offensivt för Arsenal. Lägger man till den poängen (1-1) till den senaste tidens resultat och prestationer har jag svårt att se The Gunners ta hem det här då de höll på att förlora också mot Middlesbrough (0-0) och Tottenham (1-1) i sina två senaste matcher hemma på Emirates. Spelvärdet på dubbelchansen mot ett för dagen och på pappret bättre PSG, som hållt nollan i sex av sina åtta senaste matcher, är med det sagt väldigt högt och ett man inte ser speciellt ofta i den här typen av match!

Matchen startar tisdag 23 november kl. 20.45

Speltips: Dubbelchans X2, odds 1.70 hos @Bet365.com.
//Ohlsson