Leverkusen vinner borta mot CSKA Moskva till 2.15 gånger pengarna!

Grupp E kan bli en riktig rysare när sista omgången ska spelas. Monaco (8p) tar emot Tottenham (4p) där gästande Spurs behöver vinna för att ha chans på avamcemanget medan Leverkusen vid seger här går upp på 9 poäng och en potentiell sista match om gruppsegern.

Efter tre raka kryss i gruppspelet lyckades Leverkusen äntligen få lite utdelning borta mot Tottenham (1-0) i förra omgången vilket gett detta gynnsamma utgångsläge förutsatt att de vinner den här tidiga kvällsmatchen. Gästerna föll mot överraskningslaget RB Leipzig i Bundesliga med 2-3 hemma i lördags trots ledning två gånger om, men hade dessförinnan tre raka segrar inklusive den mot Spurs. Att tappa ledningen har varit kostsamt för Leverkusen tidigare vilket man säkerligen vill ställa till rätta efter att ha tappat två dyrbara poäng mot just CSKA tidigare i gruppspelet. 2-0 efter en kvart blev 2-2 innan halvtidsvilan och kan de bli lite bättre på att hålla koncentrationen uppe och ”döda” sina matcher kan de gå långt både i Champions League och i Bundesliga. Gästerna snittar 1.6 mål per match, 2.0 på de fem senaste,

Med så gott som hela truppen tillgänglig är det också bra förutsättningar för Leverkusen som gästar ett Moskva som bara vunnit två och förlorat sex av sina 11 senaste matcher. Endast två segrar på hemmaplan den här säsongen är också oroväckande för gruppjumbon CSKA, som bara snittar 1.1 mål per match, varpå tvåan spelas till ett fint odds!

Matchen startar tisdag 22 november kl. 18.00.

Speltips: Leverkusen vinner matchen, odds 2.15 hos @Bet365.com.
//Ohlsson