Under 2,5 mål i matchen mellan Sevilla – Juventus till 1.61!

Båda lagen har allt i egna händer

I grupp H har både nuvarande ledaren Sevilla (10p) och tvåan Juventus (8p) en plats i åttondelen i sina egna händer. Lyon (4p) måste vinna mot Dynamo Zagreb och samtidigt hoppas på att Sevilla vinner här, för att sedan avsluta hemma mot ett redan klart Sevilla i sista gruppspelsmatchen. För dessa två vore ett oavgjort resultat, precis som när de möttes tidigare på Juventus Stadium (0-0), det allra bästa även om Sevilla tack vare sina tre tidigare segrar är det lag som har ”råd” att förlora. En poäng för Sevilla garanterar dock de trefaldiga Europa League- mästarna avancemang och en chans att nå långt även i Champions League.

Sevilla svårslagna hemma

Hemma på Ramón Sánchez Pizjuán har Sevilla också varit svårslagna den här säsongen (men även tidigare) där enda poängtappen hittills på nio matcher varit två förluster mot Barcelona. Sju segrar på nio hemmamatcher med sammanlagt 17-6 är bra förutsättningar tillsammans med sju segrar på nio matcher även totalt sett. De enda lagen som besegrat Sevilla på 19 tävlingsmatcher har varit Real Madrid, Barcelona och Atletic Bilbao vilket såklart är ljuv musik i Jorge Sampaolis öron som äntligen börjar se rätt typ av fotboll från hans lag. Man stod för en riktigt bra insats mot Juventus senast och jag ser inga anledningarn till att man inte kommer göra detsamma här.

Juventus släpper inte in många mål

Juventus är i en bra position och har även gått bra, som vanligt, i Serie A som man leder på 33 poäng av 39 möjliga. Juve har ett målsnitt om två mål per match och är sedvanligt svåra att göra mål på själva. Nio insläppta på 13 ligamatcher och endast en på fyra i Champions League talar ytterligare för att detta blir en tajt match mellan två starka lag, precis som senast. Juventus har större incentiv att trycka på framåt för segern vilket kan passa Sevilla bra men försvarsspelet och en poäng lär vara fokus eftersom det ger avancemanget helt i egna händer för dem båda. Det utvalda oddset täcker in båda trovärdiga kryssresultaten 0-0 och 1-1 liksom varsin 1-0 eller 2-0 seger vilket ger många ”outs” i den här matchen!

Matchen startar tisdag 22 november kl. 20.45

Speltips: Under 2,5 mål i matchen, odds 1.61 hos @Bet365.com.
//Ohlsson