Real Madrid vinner borta mot Sporting i Lissabon till 1.55!

Grupp F är mer eller mindre avgjord men eftersom Real Madrid (8p) bara fick med sig 3-3 mot Legia Warszawa i förra omgången lever ändå hoppet för Sporting (3p) som stod för tre riktigt bra insatser mot både Dortmund (1-2 och 0-1) och Real (1-2) tidigare under gruppspelet. Seger här och även mot Legia i sista omgången, samtidigt som gruppettan Dortmund (10p) besegrar Madrid och portugiserna är mirakulöst vidare till åttondelen på Reals bekostnad, vilket gör det här till en riktig måstematch för hemmalaget.

Som vi såg i Madrid-derbyt, som Real vann tack vare ett hattrick signerat Cristiano Ronaldo (vem annars), är Real numera ganska bekväma med att falla tillbaka, spela aggressivt och ställa om snabbt och effektivt. Den matchplanen bör fungerar väl även här då det är Sporting som måste ta initiativet och gå för segern, vilket kommer öppna upp ytor och omställningslägen som bl a Ronaldo och Bale kan utnyttja. Även Karim Benzema, som tvingades stå över mot Atletico, kan finnas med från start men med en spelsugen Ronaldo i målform lär hemmaförsvaret ha fullt upp.

Real Madrid är obesegrade i 27 raka tävlingsmatcher medan Sporting bara vunnit tre av sina åtta senaste. Två raka segrar och bara två poängtapp av nio på hemmaplan, däribland 2-1 segern över Porto i ligan, ger dock hemmalaget möjligheten att via en bra prestation här ta sig till åttondelen eller i alla fall som sämst en plats i Europa League. Men, det lär inte bli lätt då Real vunnit sex av sina nio bortamatcher hittills under säsongen och gjort minst två mål i samtliga (32 totalt). Real har ännu inte gått mållösa ur någon match och bara gjort färre än två mål vid två tillfällen av 18 möjliga och La Liga-ledaren som dessutom gjort flest mål i ligan synas till fina 1.55 gånger pengarna!

Matchen startar tisdag 22 november kl. 20.45

Speltips: Real Madrid vinner matchen, odds 1.55 hos @Bet365.com.
//Ohlsson