Manchester United vinner med -1 asian hcp hemma mot West Ham till 1.700!

4-0 hemma mot Feyenoord i torsdags har satt United i ett bra utgångsläge inför sista gruppspelsmatchen i Europa League mot Zorya på bortaplan, en match som det kan räcka med en poäng i för att ta sig vidare. Mot Feyenoord stod Zlatan Ibrahimovic, tvåmålsskytt mot Swansea i sin senaste ligamatch för 1-1 mötet med Arsenal, för en fin assist till Wayne Rooneys 1-0 mål då United tågade mot en tung och välbehövlig seger. Tre raka kryss i ligan hemma på Old Trafford varav både Burnley (0-0) och Arsenal (1-1) borde inneburit sex poäng har varit svåra resultat att smälta för manager José Mourinho och både han och truppen lär vara sugna på att återigen få The Theatre of Dreams att jubla.

Mot ett formsvagt West Ham, som bara tagit fyra poäng på åtta bortamatcher den här säsongen sett till alla tävlingar, bör det bli ny seger och tre viktiga poäng i kampen om fjärdeplatsen som både Arsenal och Tottenham är närmare i nuläget. United har hittills bara förlorat mot Man City (1-2) av tio spelade hemmamatcher och bara Chelsea (0-3) och Fenerbache (1-2) har besegrat The Red Devils på de 13 senaste i alla tävlingar. Den senaste tidens

En spelsugen Zlatan tillsammans med en så gott som fullt tillgänglig trupp i övrigt ger hemmalaget goda chanser att få med sig alla tre poängen. United har nätat i tio av sina 13 senaste matcher och West Hams sex förluster på de sju senaste, med minst två insläppta i de sex, inger inget större förtroende för en skräll, inte minst då gästerna saknar en av sina bästa defensiva spelare Winston Reid som skulle behövts för The Hammers. Bara Swansea (3) och Hull (28) har släppt in fler mål än West Ham (23) hittills och med tanke på hemmaplansfördelen och gästernas form bör detta kunna sluta med ett par måls segermarginal. Att Zlatan bättrar på sitt facit om sex ligamål, åtta totalt sett i United-tröjan, känns troligt och med en spelsugen Zlatan, Mata och Pogba kan allt hända här – och ge West Ham en jobbig kväll. Inget lag har ett sämre disciplinärt facit så räkna med en hel del gula kort och kanske även ett rött vilket kan göra segermarginalen än större!

Matchen startar söndag 27 november kl. 17.30.

Speltips: Manchester United vinner med -1 asian hcp, odds 1.700 hos @Bet365.com.
//Ohlsson