Under landslagsuppehållet och Zlatans avstängning i mötet med Arsenal så har svensken synts till på sociala medier där han kör scooter i ett vinterlandslag.

Zlatan har fått vila

Zlatan målskytt oddsSvensken kändes aningen trött ett tag i Manchester Uniteds matcher när laget var inne i en svacka. Men innan Zlatan blev avstängd så gjorde han 2 mål mot Swansea. Under Zlatans uppehåll har han hunnit med att få ta emot sin 11 guldboll som Sveriges bästa spelare under 2015/2016. Vi tror att uppehållet och vilan har gjort Zlatan gott och att han kommer vara otroligt spelsugen i mötet med West Ham. United kändes riktigt bra mot Arsenal och var värda segern där även om det slutade 1-1.

Hemmaplan nu och ett möte med West Ham som inte alls visat upp samma form som i fjol. Det borde leda till en hel del målchanser i matchen och vi tror att Zlatan kommer näta på någon av dem. Manchester United – West Ham har matchstart 17.30 och visas av Visat Premium eller Viaplay

Zlatan gör mål i matchen till oddset 2.00 lämnas in hos Unibet

zlatan-malskytt-mot-west-ham

Det finns otroligt många spel på matchen mellan Manchester United och West Ham. Unibet erbjuder hela 188 extra spel förutom vem som vinner matchen. Unibet är också ett av de hetaste spelbolagen på marknaden just nu eftersom de är väldigt lojala och generösa till sina kunder. De ger mer tillbaka till sina kunder än andra spelbolag och har fina verktyg för ansvarsfullt spelande.

Just nu får alla nya kunder 200 % bonus och 50 free spins vid registrering hos spelbolaget.