Serie A fotboll i direktsändning kan du se ikväll när matchen Inter – Fiorentina kl. 21:00 sänds på Unibet TV gratis. Speltipset sätts till oddset 1.74.

Inter – Fiorentina Speltips

Viktig match mellan Inter – Fiorentina spelas ikväll med matchstart klockan 21:00. Båda lagen behöver poäng för att vara med i toppen den här säsongen. Två timmar innan startar matchen Napoli – Sassuolo kl. 19:00 och även den sänds på TV hos Unibet via live stream.

Inter tolva i Serie A

Kvällens hemmalag Inter har verkligen inte rosat sina fans med fotbollsgodis den här Serie A säsongen hittills. 18 inspelade poäng på tretton matcher och en tolfte plats bland tjugo lag i Serie A gör att poängbehovet är mycket stort hos hemmalaget. Har fått ett par skador på sistone och rutinerade backen Gary Medel från Chile är den senaste i raden som skadade sig i senaste ligamatchen mot AC Milan. Frågan är om det blir några poäng mot tuffa Fiorentina?

Fiorentina åtta i Serie A

Bortalaget Fiorentina ligger inför mötet med Inter på en åttonde plats i Serie A men har två matcher mindre spelade än sju av de framförvarande lagen i tabellen. Fiorentina har inte förlorat en match på de sex senaste matcherna och har klarat sig väldigt bra från skador i truppen. Tror Inter får det tufft att vinna över Fiorentina men kan lyckas rädda oavgjort tack vare favör av hemmaplan. Vi tror på Fiorentina i matchen men säkrar upp med ett oavgjort resultat också.

Speltips: Dubbelchans med vinst för Fiorentina eller oavgjort till odds 1.74 @Unibet.

Inters senaste 5 ligamatcher

AC Milan – Inter 2 : 2
Inter – Crotone 3 : 0
Sampdoria – Inter 1 : 0
Inter – Torino 2 : 1
Atalanta – Inter 2 : 1

Fiorentinas senaste 5 ligamatcher

Empoli – Fiorentina 0 : 4
Fiorentina – Sampdoria 1 : 1
Bologna – Fiorentina 0 : 1
Fiorentina – Crotone 1 : 1
Cagliari – Fiorentina 3 : 5