Kvartsfinaldags i EFL Cup när Liverpool – Leeds möts denna tisdagskväll. Streama matchen gratis via bet365 live streaming. Vi spelar Asian Handicap på matchen.

EFL Cup Live Stream

Vi har kommit fram till de riktigt intressanta matcherna i EFL Cup nu och ikväll tisdag 29 november spelas två av kvartsfinalerna, dem emellan Liverpool – Leeds och Hull – Newcastle. Båda matcherna startar klockan 20:45 och båda direktsänds via live streaming på bet365.

Imorgon onsdagen den 30 november spelas de två kvarvarande kvartsfinalerna i EFL Cup Arsenal – Southampton kl. 20:45 och Manchester United – West Ham kl. 21:00 som även de sänds gratis via bet365 live streaming.

Liverpool – Leeds Speltips

Liverpool starka men skador oroar

Liverpool har fått en kanonstart den här säsongen och har nu fjorton spelade matcher på raken utan förlust. Man ligger tvåa i Premier League efter serieledarna Chelsea och man ska nu alltså spela kvartsfinal i EFL Cup mot Leeds United som ligger femma i andraligan Championship. Liverpool spelarna Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Daniel Sturridge och Adam Lallana är alla skadade och det är osäkert om någon av dem kommer till start? Men Liverpool har visat att man kan klara av skador bra och ersättarna har gjort det bra i sina inhopp så förhoppningsvis ska det inte betyda alltför mycket i den här matchen.

Liverpools fem senaste matcher
Liverpool – Sunderland 2 : 0 (Premier League)
Southampton – Liverpool 0 : 0 (Premier League)
Liverpool – Watford 6 : 1 (Premier League)
Crystal Palace – Liverpool 2 : 4 (Premier League)
Liverpool – Tottenham 2 : 1 (EFL Cup)

Leeds oberäkneliga men lär få det tufft

Leeds har också varit starka i år men är mer oberäkneliga i sina resultat hittills. De blandar riktigt bra resultat med mindre bra. I åttondelsfinalen av EFL Cup slog man ut Norwich på straffar efter att det stod 1-1 efter full tid och 2-2 efter förlängning. Som alltid brukar det ske en del överraskningar i de engelska cuperna där betydligt bättre lag på pappret åker på däng mot sämre motstånd, men Liverpool tar EFL Cup på mycket stort allvar och är ute efter segerbucklan efter förra årets finalförlust mot Manchester City. Vi tror att Liverpool fixar biffen i kvällens kvartsfinal mot Leeds med ett par måls marginal.

Leeds fem senaste matcher
Rotherham – Leeds 1 : 2 (Championship)
Leeds – Newcastle Utd 0 : 2 (Championship)
Norwich – Leeds 2 : 3 (Championship)
Leeds – Burton 2 : 0 (Championship)
Leeds – Norwich 3 : 2 (1 : 1) (EFL Cup)

Speltips: Asian Handicap på Liverpool -1.5 till oddset 1.900 @bet365.