Förra veckan var sista omgången i tips-sm och för vår egen del blev det en riktig nagelbitare även om vi var borta från en topplacering i själva tips-tävlingen. Veckans stryktipsförslag v 47 gav 12 rätt och vi sprack endast på Newcastle – Blackburn där det stod 0-0 till den 75:e minuten. Det blev 170.000 kr på 13 rätt och det hade suttit fint lagom till jul. Nu landade vi på 712 kr och det är så klart en väldig skillnad men vi fick i alla fall några veckors tips av tips-sm betalt.

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus

Stryktipsförslag v 48

Den här veckan ser det fantastiskt roligt ut på stryktipskupongen där vi har ett hett El Clasico med FC Barcelona – Real Madrid att se fram emot och som direktsänds gratis på Unibet TV. Dessutom är det 6 Premier League matcher med på kupongen så vi har en härlig tipslördag att se fram emot. Nu när tips-sm är över för den här gången så återgår vi till vårt R-9-0-222 system med 11 rättsgaranti. Det reducerade systemet bygger på att vi tar ut 4 matcher som vi tror på. Sitter de 4 matcherna så är det minst 11 rätt på kupongen.

Den här veckan har vi tagit ut följande 4 matcher.

Crystal Palace – Southampton (2)

Crystal Palace är under isen och har 6 raka förluster. Senast hade man ledningen borta mot Swansea till den 90:e minuten då man ledde med 3-4. Men två mål på övertid av Swansea i en smått galen match förstörde dagen för Palace. Nu möter man tufft motstånd igen i Southampton. Southampton känns lite på gång och vann senast mot Everton hemma med 1-0. Man har bättre form och känns bättre på papperet.

Vi testar 2:an på Southampton som är streckad till 34 % i dagsläget.

Tottenham – Swansea (1)

Tottenham gjorde en kanonhalvlek borta mot Chelsea senast men fick ändå tillslut se sig besegrade av serieledaren. Även om man förlorade så såg man väldigt bra ut i spelet. Hemmaplan nu och revanchlust efter förlusten förra helgen. Swansea läcker bakåt och har släppt in 11 mål i de 4 senaste matcherna. Med de facit så känns det som att Harry Kane kommer hitta rätt minst 1 gång på White Hart Lane. Hemma har Tottenham 4 vinster och 2 oavgjorda den här säsongen. På förhand är det här tipset säkraste match.

Tottenham spikas som är streckad till 68 % i dagsläget

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

West Bromwich – Watford (1)

Här kan vi räkna med en rejäl kamp när två fysiskt starka lag drabbar samman. Båda lagen har fin form med bara 1 förlust var på de 5 senaste matcherna. Det här mötet kan sluta lite hur som helst men med West Bromwich 4-0 seger mot Burnley i den senaste hemmamatchen på The Hawthorns så chansspikar vi ettan.

West Bromwich testas till 51 %

Bristol City – Ipswich (2)

Det finns verkligen kapacitet i bortalaget Ipswich. Även om man har visat upp en del konstiga resultat den här säsongen så börjar det numer se stabilare ut. 3-0 segern hemma mot QPR i den förra omgången gav mersmak och nu möter man ett Bristol City som helt tappat form. Bortaspel i The Championship är så klart alltid tufft men vi tror att man har alla möjligheter att lyckas här. Ipswich är alldeles för lågt streckade i våra ögon och det här känns som en kul chansspik.

Vi testar 2:an på Ipswich som endast är streckad till 27 % i dagsläget

Kommentarer om Stryktipset v 48

Det var veckans 4 matcher som vi tror på. Det är så klart inte de 4 säkraste matcherna enligt statistiken. Sitter t.ex 2:an borta på Ipswich mot Bristol C så får vi en helgardering över där vi kan hoppas på skräll.

  • Veckans säkraste match anser vi att Tottenham är hemma mot Swansea
  • Skrällen tror vi att West Ham kan stå för hemma mot Arsenal. Londonderby där hemmalaget känns lite på gång.
  • El Clasico har matchstart 16.15 och visas av Viaplay
  • West Ham – Arsenal har sen matchstart (18.30)
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan

Utanför stryktipset är det även toppmöte i Premier League. Manchester City tar emot Chelsea med matchstart 13.30

Vi har med andra ord en riktigt härlig Lördag att se fram emot!