Napoli – Inter spelar Serie A match denna fredag 2 december 2016 med matchstart klockan 20:45. Speltips & Live Stream hittar du här! Napoli och Inter ligger precis efter varandra i tabellen på en sjunde respektive åttonde plats. Tufft drabbning väntas!

Matchen ikväll är mycket viktig för båda lagen då det gäller att inte tappa mark mot topplagen. Förlorar Inter finns risken att de är farlig nära att rasa ner ganska många placeringer i Serie A tabellen då det inte skiljer mer än 3 poäng mellan åttonde och trettonde platsen. Så dagens speltips baseras bland annat på tidigare målproduktion och att det är två jämna lag som möts.

Napoli kryssar ofta

I de senaste matcherna, inkluderat Serie A och Champions League fotboll, så har Napoli spelat oavgjort i fyra utav fem. Och vi ser också att det heller inte har blivit många mål i matcherna. Inbördes statistik mellan Napoli och Inter så har definitivt hemmalaget kommandot historiskt sett. Jämförelsevis har det på 79 tidigare möten slutat med Napoli vinst 38 gånger mot 19 segrar för Inter och 22 har slutat oavgjort.

Napolis 5 senaste:
Napoli – Sassuolo 1 : 1 (Serie A)
Napoli – Dynamo Kiev 0 : 0 (Champions League)
Udinese – Napoli 1 : 2 (Serie A)
Napoli – Lazio 1 : 1 (Serie A)
Besiktas – Napoli 1 : 1 (Champions League)

Inter blandar hej vilt

Förra Serie A matchen Inter spelade mot Fiorentina kom att efteråt få stora rubriker som en helt galen match. Den slutade i 4-2 vinst för hemmalaget Inter med bland annat 3 hemmamål gjorda inom loppet av de inledande nitton minuterna. Vartefter matchen gick lyckades Fiorentina närma sig trots att de fick en man utvisad precis innan halvtidspaus vid ställningen 3-1. 3-2 kom i 62:a minuten och sedan tryckte man på allt man hade för en kvittering i slutet vilket istället resulterade i att Inter avgjorde definitivt i 91:a minuten med sitt 4-2 mål. Innan den matchen ser vi också att det blivit en del matcher som slutat med flertalet mål, både framåt och bakåt för Inter. Känns lite som Vilda Västern att se Inter spela fotboll just nu och vad som helst kan hända.

Inters 5 senaste:
Inter – Fiorentina 4 : 2 (Serie A)
H. Beer Sheva – Inter 3 : 2 (Europa League)
AC Milan – Inter 2 : 2 (Serie A)
Inter – Crotone 3 : 0 (Serie A)
Southampton – Inter 2 : 1 (Europa League)

Dagens Speltips BLGM Napoli – Inter

Dagens speltips: Båda lagen gör mål i matchen Napoli – Inter, odds 1.61 @bet365, som också live streamar matchen!