Veckan har bjudit på massor av fotbollsunderhållning i form av Champions League och Europa League och i helgen ser vi ligafotboll via gratis fotboll stream!

Fotboll stream i helgen fredag 9/12 – söndag 11/12

Om du vill se vilka streamade matcher som går i helgen rekommenderar jag att du tittar in på vårt inlägg om Live stream fotboll gratis där du ser helgens streaming-tablå med matchstarter samt var du kan se matcherna via stream gratis.

Jag siktar här istället in mig på en eller ett par utvalda matcher varje dag denna helg som jag finner mest intressant och kommer titta på från italienska Serie A, spanska La Liga och tyska Bundesliga. Förstår om du tycker att någon annan match är betydligt intressantare då alt är subjektivt men jag vill ändå beskriva varför jag tycker just de här matcherna är lite intressantare än de andra från min egen synvinkel.

Se alla matcherna på Unibet!

[table id=Unibet /]

Fotboll stream fredag 9 december

Ikväll är det bara två matcher som spelas utifrån utvalda fotbollsligor. Eintracht Frankfurt – Hoffenheim startar 20:30 och Malaga – Granada har matchstart klockan 20:45.

Eintracht Frankfurt – Hoffenheim

Av de här två matcherna kommer jag kolla på direktsändningen mellan Eintracht Frankfurt och Hoffenheim då det är ett spännande möte i toppskiktet av Bundesliga. Båda lagen har exakt lika många poäng där de ligger på sin fjärde respektive femte plats i tabellen. Hemmalaget Eintracht Frankfurt är tuffa att möta och drömmer säkert om en trepoängare här på hemmaplan vilket skulle betyda att man går förbi kvällens motståndare samt till och med kan ta sig förbi Hertha Berlin på tredje plats om de förlorar sin match mot Bremen imorgon. Men nu ska man veta att det är allt annat än lätt att slå gästande Hoffenheim vilka är extremt svårslagna som bevisats genom att man inte inkasserat en enda förlust i säsongens ligaspel. Frågan är om den första förlusten ska komma mot närmaste konkurrenten i ligatabellen? Hur som helst kommer det här bli en riktigt intressant kul och spännande match att se.

Fotboll stream lördag 10 december

Idag är det ärligt talat lite svårt att välja matcher som jag vill se. Det finns inget direkt tungviktsmöte men å andra sidan flera matcher som har spännande ingredienser.

Osasuna – FC Barcelona

Jag kommer nog i alla fall att först titta på middagsmatchen Osasuna – FC Barcelona kl. 13:00 där det finns stor chans att vi får se läckert anfallspel och många läckra mål från Barcas sida. Ligatvåan Barcelona möter nämligen jumbon i La Liga-tabellen, därav hoppas vi kunna få se riktig fotbollsgodis från Messi och gänget.

FC Köln – Borussia Dortmund

Därefter tänker jag streama FC Köln mot Borussia Dortmund klockan 15:30. Det är en match där förutsättningarna liknar i mångt och mycket fredagens möte mellan Eintracht Frankfurt – Hoffenheim. Köln ligger sjua och tar emot sexan Dortmund och båda lagen har chans att klättra flera placeringar i tabellen i händelse av seger.

Crotone – Pescara

Sedan lockar bottenmötet i Serie A Crotone – Pescara kl. 18:00 eftersom det alltid är kul att se matcher som nästan handlar om liv eller död. För bägge lagen är det här bottenmötet en av de viktigaste matcherna på hela säsongen där poängen kan bli så oerhört betydelsefulla när vi längre fram närmar oss slutet av säsongen. Räkna med superhet match!

Sampdoria – Lazio eller Real Madrid – Dep. La Coruna?

Allra sist idag har jag något svårt att välja mellan att se någon av matcherna Sampdoria – Lazio eller Real Madrid – Dep. La Coruna som har matchstart samtidigt klockan 20:45.

Fotboll stream söndag 11 december

Ett litet dilemma på söndagen.

Torino – Juventus

Bland flera intressanta matcher kommer jag denna söndag börja med att bänka ner mig framför datorn och titta på den mycket spännande matchen Torino – Juventus 15:00. Ligasjuan Torino har inte förlorat en enda hemmamatch under säsongen och ska nu verkligen få bekänna färg inför hemmafansen när suveränerna Juventus kommer på besök.

Celta Vigo – Sevilla

Beroende på hur den matchen utvecklas tar jag ställning klockan 16:15 om jag istället byter stream till matchen Celta Vigo – Sevilla där jag gärna ser om John Guidettis senaste mål i Europa League sporrar honom till fler stordåd för sitt Celta?

Vilka matcher kommer du se i helgen?