På måndagkvällen får vi se en riktigt höjdarmatch i Serie A mellan Roma vs Milan. Vi har laddat med ett speltips och du ser matchen på bet355 live streaming!

Speltips Roma vs Milan

Mycket bättre och mer spännande match än Roma vs Milan kan man knappast se för tillfället. Det är tvåan mot trean i Serie A som gör upp om de så viktiga poängen och inför mötet står båda lagen på samma poäng. Napoli och Lazio skuggar tätt bakom men då har de en match mer spelad. Endast Juventus har varit bättre så här långt med 7 poäng och därmed placerat sig i toppen av Serie A tabellen.

Roma har vunnit allt hemma

Roma har vunnit alla sina 7 Serie A matcher på hemmaplan den här säsongen och har visat upp en imponerande effektiv och anfallsglad fotboll på hemmaarenan Olympiastadion hittills. 23 gjorda mål framåt och bara 6 insläppta bakåt på de 7 matcherna är ett sanslöst fint facit. Det blir ett målsnitt på 3,3 gjorda mål per hemmamatch! Målspottaren nummer ett hos Roma är storväxte Edin Dzeko som gjort 12 mål denna säsong. Romas försvar är också starkt måste tilläggas. Hela laget hjälps åt att försvara på ett ganska aggressivt sätt vilket tyvärr för deras del brukar resultera i en del gula kort under matcherna. Men hittills har det ju gett bra resultat i matchutgångarna!

Milan med fem raka utan förlust

Milan kommer till spel i Italiens huvudstad Rom med en svit av 5 obesegrade matcher på raken. Så självförtroendet är det inget fel på hos något av lagen inför kvällens fotbollsdrabbning. Milans bäste målgörare hittills är Carlos Bacca med 6 mål men som tyvärr ådragit sig en lårskada och därmed missar kvällens begivenhet. I hans frånvaro är det istället Suso, Lapadula och Niang som stått för målfabrikationen och som har gjort det bra, så håll ett extra öga på den anfallstrion under matchen. Milan får se upp lite med alla gula kort de drar på sig under matcherna för snart kommer avstängningarna hagla som spön i backen.

Speltips: Vi väntar oss en hård fysisk drabbning där domaren säkerligen kommer få visa upp kortet flera gånger. Pengarna läggs, i mötet Roma vs Milan, på att det blir över 5.5 kort i matchen till oddset 1.66 @bet365.

Ett tips kan också vara att lägga ett spel på att det blir ett kort innan den 24:e spelminuten vilket ger 1.83 i odds!

De senaste hemma och bortamatcherna

Romas fem senaste hemmamatcher:
Roma vs Pescara 3 – 2 (Serie A)
Roma vs Plzen 4 – 1 (Europa League)
Roma vs Bologna 3 – 0 (Serie A)
Roma vs Palermo 4 – 1 (Serie A)
Roma vs Austria Wien 3 – 3 (Europa League)

Milans fem senaste bortamatcher:
Empoli vs Milan 1 – 4 (Serie A)
Palermo vs Milan 1 – 2 (Serie A)
Genoa vs Milan 3 – 0 (Serie A)
Chievo vs Milan 1 – 3 (Serie A)
Chiasso vs Milan 0 – 5 (Vänskapsmatch)

Roma vs Milan Live streaming TV och matchstart

Roma vs Milan direktsänds på bet365 live streaming måndag 12 december 2016 med matchstart klockan 21:00.

För att se de direktsända matcherna på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds som du kan kombinera med din live stream.