Crystal Palace – Manchester United lägger vi dagens speltips på denna Premier League omgång som spelas mitt i veckan. Två lag på uppåtgående gör att den här matchen blir väldigt intressant. Matchstart klockan 21:00!

Crystal Palace vs Manchester United

Oj vilken match det blev igår mellan Everton och Arsenal. Det var full fart från avspark och jag är särskilt imponerad av Evertons löpkapacitet genom hela laget, känns som att tränaren Ronald Koeman kört en hel del konditionsövningar på träningspassen. Igår vände Everton ett 0-1 underläge till 2-1. Och vi fick se en liknande anstormning av Everton spelarna i underläget 0-1 som i matchen mot Manchester United häromveckan när man även där kvitterade efter att ha hamnat i underläge. vi hoppas på att dagens match mellan Crystal Palace och Manchestre United kan bli en lika spännande match. Eler om du är Man United fan kanske du förstås hellre ser att Manchester United krossar Crystal palace och att Zlatan gör ett äkta hattrick!?

Crystal Palace har gjort 6 mål på 2 matcher

Crystal Palace har äntligen tagit sig ur en riktigt jobbig period där man förlorade sex matcher på raken i Premier League. Till slut i det sjunde försöket lyckades man på ett förlösande sätt få till effektiviteten framför mål i 3-0 matchen mot Southampton trots att man endast hade 42 % av bollinnehavet och att man bara skapade 9 målchanser jämfört med Southamptons 17. Även nu senast gjorde man mål 3 gånger om i matchen mot Hull. Men där fick man inte mer än en pinne på grund av att man släppte in lika många. Så med andra ord har målskyttet kommit igång, säkert mycket tack vare en helt annan offensiv taktik jämfört med tidigare. Däremot öppnar det upp bakåt mer också men de är tvungna att chansa lite mer nu då Palace ligger farligt nära bottenstriden.

Crystal Palace 8 senaste:
Hull – Crystal Palace 3 : 3
Crystal Palace – Southampton 3 : 0
Swansea – Crystal Palace 5 : 4
Crystal Palace – Manchester City 1 : 2
Burnley – Crystal Palace 3 : 2
Crystal Palace – Liverpool 2 : 4
Leicester – Crystal Palace 3 : 1
Crystal Palace – West Ham 0 : 1

Manchester United siktar på 3 poäng

Viktig match vanns i söndags mot Tottenham med 1-0. Välförtjänt sett över hela matchen tycker jag, men blir orolig för Manchester Uniteds tafatta spel mot slutet av matcherna när man har en uddamålsledning. Hela laget kommer nästan alltid i sådana tillfällen väldigt långt ner på sin egen planhalva och har förtvivlat svårt att få tag i bollen och skapa något konstruktivt. Flera gånger har detta också resulterat i mål bakåt för United vilket gör att de inte har med den absoluta Premier League toppen att göra för tillfället. Tyvärr skadade sig matchens lirare mot Tottenham Henrikh Mkhitaryan och missar kvällens match mot Crystal Palace. Även Antonio Valencia missar matchen på grund av för många gula kort i tidigare matcher. Glädjande nog är mittbacken Eric Bailly tillbaka efter sin skada. Hur som helst tror vi på United seger ikväll.

Speltips Crystal Palace – Manchester United: Man Utd vinner matchen till oddset 1.72 @betway.

Betway erbjuder 1 000 kronor gratisspel på odds till nya spelare!