Ettan mot tvåan i ligan Juve – Roma möts i ett mäktigt hett toppmöte i Serie A ikväll med matchstart kl. 20:45. Speltipset blir ett handicap-spel på hörnor.

Speltips Juve – Roma

Juve har vunnit allt hemma

Juventus leder Serie A före AS Roma med fyra poäng och därefter jagar AC Milan ytterligare tre poäng efter med Napoli och Lazio en poäng bakom. Det är en oerhört viktig match mellan Juve och Roma där utgången kan få betydelse redan nu för vilket lag vi får se som italienska mästare senare i vår.

Om Juventus vinner drar man ifrån ännu mer och skaffar man sig en sju poängs ledning när vi är snart halvvägs i säsongen ska det mycket till för att det inte ska bli Juventus vi ser som ligamästare Serie A säsongen 2016-2017. Och vi vet ju att Juventus i det närmaste tagit storslam de senaste åren inom italiensk fotboll med sitt uppradande av ligatitlar och cupvinster. Ännu svårare är det att slå Juventus på deras hemmaplan. Hittills har Juventus spelat åtta Serie A matcher på hemmaplan och vunnit alla!

Roma med stark form

AS Roma är inne i en fin form så det finns ändå en viss chans att man kan störa hemmastarka Juventus. Och är det någon gång Juventus ska tappa poäng hemma så är det väl när formstarka ligatvåan AS Roma kommer på besök? AS Roma har endast förlorat en enda fotbollsmatch sedan 29 september i år inklusive hemma och bortamatcher såväl i ligan som i cuperna.

Speltipset…

Jag tror att det kan bli en jämn match men att Juventus ändå kommer ha det mesta av initiativet i kvällens möte med AS Roma. Det borde utmynna i ett antal hörnor, i alla fall fler än vad Roma får till tänker jag.

Speltips: Handicap hörnor, Juventus -2.5, odds 1.90 @Unibet.

Juve – Roma Live Stream

Unibet TV är gratis. För att streama sport gratis behöver du bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha några kronor på kontot. Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på live streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna.

Fördelar med Unibet som spelbolag

  • Hög välkomstbonus på antingen 500 % upp till 500 kronor eller 200 % upp till 1 000 kronor!
  • Streama massor av sport inklusive fotboll helt gratis på Unibet TV!
  • BetUp som tar ditt live odds spelande till en ny nivå!

Kolla här in när Glenn Hysén gör reklam för Unibet live streaming TV: