Lördag igen! Och som vi älskar lördagar! Lördagens Premier League den 17:e december erbjuder bland annat på spännande mötet West Brom – Manchester United.

West Brom – Manchester United kl. 18:30

West Brom – Manchester United har matchstart klockan 18:30 lördag 17 december 2016 och sänd i tv kanalerna ViaPlay och Viasat Sport Premium.

West Brom i fin hemmaform

Antar att det finns en hel del Manchester United fans därute och kanske inte lika fullt så många West Brom fans? Ni som i alla fall är Man United fans ska verkligen vara lite oroliga över den här matchen idag för United åker till Arenan The Hawthorns i West Bromwich och möter ett lag som vunnit sina tre senaste matcher klart med totalt 10-3 i målskillnad. Med andra ord så är West Brom’s hemmaform riktigt bra. Och man förlorade häromveckan knappt mot serieledarna Chelsea med 1-0 borta. Det var för övrigt den enda förlusten på sex spelade matcher. Är det någon som Manchester United måste se upp med idag så är det West Bromwich’s målskytt nummer ett, José Rondón, som gjort sju mål hittills.

West Brom’s 6 senaste matchresultat i PL

West Brom – Swansea 3-1
Chelsea – West Brom 1-0
West Brom – Watford 3-1
Hull – West Brom 1-1
West Brom – Burnley 4-0
Leicester – West Brom 1-2

Manchester United gör mål sin vana trogen

För Man United fansen var det nog oerhört skönt att se Zlatan Ibrahimovic göra det sena avgörande målet i onsdagens Premier League bortamatch mot Crystal palace som innebar 1-2 till Man Utd. Det gick inte heller att ta miste på både spelarnas glädje men framförallt tränaren José Mourinho’s stora glädje både vid målet och efter slutsignalen. Zlatan är i fin målform och har nu dunkat in nio bollar i nät den här Premier League säsongen där den senaste tiden lovar gott inför matcherna de närmaste veckorna. Det vill säga om han orkar spela fulltid alla matcherna i det hårda spelschema de nu är inne i. Manchester United har gjort mål i sina tio senaste matcher och jag tor att det blir den elfte på raken idag. Tyvärr så missar United spelarna Eric Bailly, Luke Shaw och Henrikh Mkhitaryan matchen mot West Brom på grund av skador. Men Chris Smalling är tillbaka ”fit for fight” igen efter sin skada vilket glädjer.

Speltips BLGM

Jag vågar inte riktigt ge mig på en eventuell vinnare i den här matchen då jag anser att utgången kan bli lite hur som helst. Däremot är jag relativt säker på att båda lagen kommer göra mål med tanke på både West brom’s fina hemmafacit den senaste tiden samt Man United’s fina målsvit med mål tio matcher i rad.

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen West Brom – Manchester United till oddset 2.04 @Unibet.

Fördelar med Unibet som spelbolag

  • Hög välkomstbonus på antingen 500 % upp till 500 kronor eller 200 % upp till 1 000 kronor!
  • Streama massor av sport inklusive fotboll helt gratis på Unibet TV!
  • BetUp som tar ditt live odds spelande till en ny nivå!