Veckans stryktipsförslag till annandagen hittar ni här. Stryktipset vecka 52 bjuder på 15 miljoner extra i jackpot. Räkna med stor omsättning då det inte finns mycket annat att spela på.

Stryktipsförslag v 52

jultomteAnnadag jul och ledigheter på tapeten. Men inte i England. Av tradition går man just nu in i det mest hektiska spelschemat under hela säsongen. Det blir ett kort julfirande för spelarna eftersom de redan har match den 26:e dec. Eftersom spelschemat är tight så räkna med rotation i lagen vilket förhoppningsvis kan leda till en del skrällar. Vi kommer spela ett reducerat tipssystem som heter R-9-0-222. Vi tar ut 4 säkra matcher och helgarderar resten. Systemet som har 11 rättsgaranti ger utrymme för skrällar på kupongen. Här är veckans 4 matcher.

Läs även vårt speltips med två matcher på Boxing Day. Och du har väl inte missat att Unibet har höjt sin välkomstbonus till nya kunder – 500 %!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Match 3. Chelsea – Bournemouth (1)

11 raka segrar för Chelsea i ligan gör att man seglat upp i topp och leder Premier League 6 poäng före Liverpool. Defensiven har varit urstark där man hållt nollan i 9 av de 11 matcherna. Bournemouth har varit bättre hemma än borta och haft något vikande formkurva på slutet. Chelsea som i princip kunnat ställa upp med samma startelva sen man bytte spelsystem för 11 omgångar sen till 3-4-3 kommer nu få klara sig utan två viktiga kuggar. Kanté och Costa är två av de spelare som kanske bidragit mest till framgången sista tiden. Båda är nu avstängda i mötet med Bournemouth. Michy Batshuayi och Fabregas ersätter troligtvis. Så ska bli intressant att se om Chelsea kan leverera lika bra utan ”Banditen” på topp. Vi tror det och spikar ettan!

Match 6. Manchester United – Sunderland (1)

Zlatan har verkligen levererat sista tiden och den här säsongen har han mäktat med 16 mål för United alla cuper inräknat. 11 mål har det blivit i Premier League och förhoppningsvis kan vår svensk hänga ett par baljor mot ett av ligans svagaste lag Sunderland. Sunderland har blandat och gett på slutet och segern mot Watford hemma med 1-0 var viktig senast. Dock lär det bli svårt på old trafford att få med sig några poäng. United närmar sig toppen och ska man vara med och slåss om topp 4 i maj så krävs det 3 poäng i den här typen av matcher. Vi spikar ettan!

Match 8. Aston Villa – Burton (1)

Tränarbytet har gjort gott i Aston Villa. Sedan Roberto Di Matteo fick sparken har man klättrat i The Championship. Bortaspelet har varit sådär för Villa men hemma på Villa Park har man levererat. 4 raka segrar gör att man kan börja blicka uppåt i tabellen och lämna undre halvan bakom sig. Laget är så pass bra att man borde blanda sig i striden om play off. Burton gjorde det visserligen bra mot Newcastle hemma senast men fick ändå se sig besegrade med 2-1. Och det är väl det som skiljer botten mot toppen. Skärpan framför mål och kvaliteten i avsluten är ofta avgörande. Vi tror på ny förlust för Burton här och de kommer få kämpa för att hänga kvar i The Championship den här säsongen. Säker etta!

Match 9. Huddersfield – Nottingham (1)

Huddersfield inledde säsongen strålande och toppade ett tag ligan men sen kom man in i en svacka. Många skador och avstängningar bidrog till tappet. Nu ser läget ljusare ut och man har då även börjat vinna igen. 3 raka segrar båda gott för självförtroendet och man kan nu ta upp jakten på topplagen. Då vill det till att man vinner över Nottingham som tagit 1 poäng i de 3 senaste matcherna. Ettan känns bra och är streckad till 60 % av svenska folket i dagsläget.

Kommentarer om Stryktipset

  • Jackpot på hela 15 miljoner i potten! Det finns inte mycket annat spelbart den här dagen så räkna med rejäl omsättning!
  • Veckans säkraste match tror vi Manchester United är hemma mot Sunderland
  • Skulle nog vilja varna för både Hull och West Bromwich. West Brom är svårspelade och det är aldrig lätt att åka till Hull och ta 3 poäng.
  • The Championship ser för övrigt väldigt svårtippat ut med idel jämna matcher.

Det här var 2016 och årets sista stryktipsförslag! Tack för att ni följt oss det här året så ses vi på andra sidan.

Med det sagt så avslutar vi med lite ”Best of Niklas Holmgren och Stryktipset”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eGtC2vxCSFA[/youtube]