bet365

Boxing Day 26 december är här och en härlig Premier League omgång att se fram emot med speltips på Chelsea – Bournemouth och Manchester United – Sunderland.

Kolla in Boxing Day 2017 Premier League här!

Boxing Day PL-matcher

Hoppas julfirandet varit bra så här långt! För oss som gillar fotboll och framförallt engelska Premier League är Boxing Day (annandag jul) kanske den allra skönaste dagen med Premier League matcher av alla PL-omgångar som spelas under säsongen. Idag är en sådan här dag då man har möjlighet att bryta av allt med vad jul heter för ett tag och ägna sig åt att titta på elitidrott på högsta nivå vare sig det handlar om Annandagsbandy, SHL ishockey, Junior-VM hockey eller Premier League fotboll. Svenskt Spel väljer att titta på Premier League!

Boxing Day fotboll 26/12:
13:30 Watford – Crystal Palace
16:00 Arsenal – West Brom
16:00 Burnley – Middlesbrough
16:00 Chelsea – Bournemouth
16:00 Leicester – Everton
16:00 Manchester United – Sunderland (sänds på TV3)
16:00 Swansea – West Ham
18:15 Hull – Manchester City

Tisdag 27/12:
18:15 Liverpool – Stoke

Onsdag 28/12:
20:45 Southampton – Tottenham

Speltips Chelsea – Bournemouth

Chelsea är i allra bästa tänkbara form för tillfället och leder Premier League med 6 poäng före Liverpool inför Premier League omgången idag på självaste Boxing Day. Segersviten för Chelsea är nu uppe i 11 raka segrar och inget verkar kunna stoppa laget just nu. Målvaktsspelet och försvarsspelet är klanderfritt då Chelsea bara släppt in mål i 2 utav de 12 senaste Premier League matcherna! Skytteligaledaren Diego Costa är omutlig framför mål där framme och har gjort 13 mål och spelat fram till 5 hittills under den här säsongen. Även Eden Hazard är tillbaka i gammal gott slag vilket hans 8 strutar bevisar. Tyvärr för Chelsea saknas Costa i dagens match mot tiondeplacerade Bournemouth då han ådragit sig för många gula kort i tidigare matcher. Det ska dock inte behöva betyda alltför mycket i utgången av matchen då det vimlar av stjärnspelare i Chelsea’s lag som är redo att ta chansen från start i hans frånvaro. För vi konstaterar också att Bournemouths bortaspel är bland de sämre i hela ligan där man endast lyckats vinna 1 match och spela 2 oavgjorda på sammanlagt 8 spelade bortamatcher.

Speltips: Båda lagen gör INTE mål till oddset 1.86 spelat hos Unibet.

Speltips Manchester United – Sunderland

Manchester United har verkligen fått upp ångan nu efter att först ha varit lysande i inledning på Premier League säsongen men som sedan följdes upp av en orolig period med dåliga insatser vilket gjorde att laget halkade efter lagen i tabelltoppen. Nu har Man United radat upp tre segrar på raken i ligaspelet och man har inte förlorat en match på de 10 senast spelade i cup- och ligasammanhang. Dessutom är Zlatan i suverän målform och har nästan kommit ikapp tvåan Alexis Sanchez (Arsenal) och ledaren Diego Costa (Chelsea) i skytteligan. Sunderland har inte alls glatt sina fans den här säsongen och krigar nu om viktiga poäng nere i botten av tabellen med endast Swansea och Hull efter sig. Med tanke på att Manchester United är inne i en riktigt stark period samtidigt som Zlatan är i sanslöst bra målform och att man under Boxing Day möter ett av ligans sämsta lag tror vi på Svenskt Spel att Zlatan förgyller denna högtidsdag med ännu ett eller flera mål.

Speltips: Zlatan Ibrahimovic gör mål till oddset 1.62 spelat hos Unibet.

Unibet’s 500% bonus!

Unibet har nu kraftigt förbättrat sitt välkomsterbjudande till att du har tre valmöjligheter, däribland en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor! Sätt in 100 kr, få 500 kr gratis, spela för 600 kr totalt!

Kolla in här hur Zlatan firar jul!

Zlatan laddar upp inför Boxing Day med att rulla sig i den iskalla snön. Hoppas Zlatan även visar kyla framför mål idag!