Se Juventus – Milan i Italienska supercupen 2016 den 23 december, matchstart kl. 17:30. Svenskt Spel har gratis live stream & speltips på finalmatchen!

Speltips Italienska Supercupen 2016

Måste säga att det är kul med en så pass viktig match så nära inpå julafton. Italienska supercupen passar perfekt att titta på med matchstart redan 17:30 innan den fortsatta uppesittarkvällen tar vid i väntan på att klockan ska slå över till den 24 december inatt. Supercupfinalen 2016 spelas på neutral plan i Jassim Bin Hamad Stadium, Doha, Qatar. Supercoppa TIM som cupfinalen officiellt heter är en match som spelas mellan vinnaren av Serie A och vinnaren av Coppa Italia (italienska cupen) föregående säsong.

Juventus har favoritskapet

Inte undra på att Juventus har favoritskapet på sig denna kväll enligt spelbolagen. De leder ligan med fyra poäng före Roma och är nio poäng före femteplacerade AC Milan. Juventus har vunnit Italienska supercupen tre gånger på de fyra senaste åren. Visserligen förlorade Juventus mot milan med 1-0 på bortaplan när lagen senast möttes den 22 oktober i Serie A spelet. Dock så var det resultatet inte särskilt rättvist med tanke på hur matchen såg ut. Juventus hade 59% av bollinnehavet och vann både målchansstatistiken med 22-8 och föga smickrande 15-1 i skott utanför mål. Med andra var Juventus sanslöst ineffektiva i just den matchen. Vilket har varit helt tvärtom i nästan varenda match man spelat sedan dess. Med den form Juventus visat upp på sistone ska Milan göra något extraordinärt för att bli dem som höjer segerbucklan i skyn ikväll istället för Juve. Extra kul ska det bli att få se om förre MMF-talangen Mattias Andersson får lite speltid i kvällens final då han lite överraskande är uttagen i Juventus spelartrupp!

Speltips: Juventus vinner Italienska supercupen 2016 mot Milan under ordinarie tid. Odds 1.65. Spelat hos Unibet som också visar matchen via gratis live stream. Matchstart klockan 17:30 fredag 23 december 2016.

Unibet TV är gratis och du behöver bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot, för att se massor av direktsänd sport helt gratis!