Nyårsaftonens största slagfält på en brittisk fotbollsplan utspelar sig på Anfield mellan Liverpool – Manchester City i Premier League med matchstart 18:30!

Speltips Liverpool – Manchester City

Vilken underbar Nyårsafton vi har! Speciellt om man gillar fotboll som spelas på de brittiska öarna och då framförallt fotboll från Premier League. Full omgång i Premier League ska spelas under nyårshelgen och igår tjuvstartade den med en ensam match i mötet Hull – Everton vilket blev en spännande match som slutade oavgjort 2-2 och där samtidigt vårt speltips gick in.

2 spännande matcher

Idag har särkilt två matcher fångat vårt största intresse och det bästa med dem är att de spelas efter varandra idag. Först ser vi matchen Manchester United – Middlesbrough kl. 16:00 och därefter kollar vi in årets allra sista Premier League match Liverpool – Manchester City kl. 18:30. Båda matcherna sänds på tv kanalerna Viaplay och Viasat Sport Premium. Imorgon söndag 1 januari 2017 beträder både Tottenham och Arsenal olika gräsbeklädda ytor för att fullborda nyårshelgens Premier League omgång.

2 och 3 är platserna i ligan

Både Liverpool och Manchester City har verkligen fått till det så här långt vilket just nu belönas med en andraplats respektive en tredjeplats i ligan inför mötet. Endast en pinne skiljer lagen åt inför kvällens drabbning där Liverpool är närmast ligaledarna Chelsea 6 poäng bakom. Det är två offensiva lag som möts som har gjort många mål framåt och även släppt in fler än många av de andra topplagen. Liverpool har dunkat in flest mål av alla lagen i Premier League, hela 45 stycken! Det är 6 mål fler än Manchester City och Arsenal som befinner sig närmast bakom i målligan.

2 offensiva lag

Med tanke på deras offensiva speluppsättningar tror vi på Svenskt Spel att vi kommer få se spännande match med hög intensitet och många målchanser åt vardera hållen. Liverpool har förstås favör av sin hemmaplan men Manchester City är ligans näst starkaste bortalag och har gjort 13 mål totalt på de fem senaste bortamatcherna. Inte en match av dem har slutat med färre mål än 2 stycken. Tror hårt på ett BLGM-spel här men det är för dåligt odds på att båda lagen gör mål så vi väljer att köra ett målspel på Liverpool – Manchester City istället.

Speltips: Över 2.5 mål i matchen Liverpool – Manchester City, odds 1.59 @Unibet.

Få 500 kr gratis att spela för av Unibet!

Unibet erbjuder dig just nu ett kraftigt förbättrat välkomsterbjudande med tre valmöjligheter, däribland en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor! Sätt in 100 kr, få 500 kr gratis, spela för 600 kr totalt!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus