Ikväll måndag 2 januari kl. 21:00 är det dags för stor final i Dart VM 2017 mellan Michael van Gerwen v Gary Anderson. Kolla fighten på Unibet TV gratis!

Alla Dart älskare måste ha sin gyllene stund om kvällarna för tillfället. Vilka härliga matcher vi fått se och vilken sanslöst häftig och galen publik som ramar in tillställningarna. Det är verkligen något utöver det vanliga!

Michael van Gerwen v Gary Anderson

Vi får se de två bästa dart-spelarna Michael van Gerwen v Gary Anderson kasta pil om VM-titeln i år. Semifinalerna var fantastiska där Michael van Gerwen vann med 6-2 i set mot Raymond van Barneveld och Gary Anderson segrade efter 6-3 mot Peter ”tuppkammen” Wright. Vi har sedan tidigare tippat Michael van Gerwen som vinnare av Dart VM 2017 och vidhåller fortfarande att han kommer vinna det här, men det kommer bli tufft inför den helvilda publiken! Även om du inte normalt gillar dart så råder jag dig ändå att ta chansen att kolla på kvällens dart final för den som inte sett dart på högsta nivå tidigare kan nog inte förstå vilken fantastisk stämning som utspelar sig under matcherna, och hur ska då inte finalen bli!? Se här de båda semifinalerna: